Přejít k hlavnímu obsahu

Další změna v LEC? Rogue se mají spojit s organizací slavného fotbalisty

21. 8. 2022 | 12:50 League of Legends Spekulace
Portál blix.gg přišel s informací o potenciální spolupráci Rogue a KOI. Organizace bývalého španělského komentátora Ibaie Llanose a fotbalisty Gerarda Piquého by se měla spojit s americkým týmem pod jménem KOI/KOI Rogue a od dalšího roku soutěžit v LEC.
Rogue v LEC
Rogue v LEC
Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games (s povolením)

Šílenství kolem nejvyšší evropské soutěže v League of Legends pokračuje. Na konci července se předčasně s LEC rozloučili Misfits, kteří své místo na rok 2023 prodali Team Heretics. V polovině srpna se pak začaly množit zprávy o konci Astralis. Organizace podle Upcomeru vyjednává o obchodu s NAVI či Karmine Corp.

Nyní, jen několik dní před začátkem play-off, se spekuluje o spojení Rogue s KOI. Španělský celek s vysokými ambicemi momentálně soutěží v LVP, letní split ukončil na čtvrté příčce. Podle blix.gg byl tým Rogue v kontaktu s vícero organizacemi jako Karmine Corp či Giants, poslední týdny se však diskuze omezila pouze na KOI.

Kompletní detaily ještě nejsou dohodnuty, zachována by však měla být většina struktury Rogue v LEC, akademie Rogue (AGO Rogue) by byla přesunuta do španělské LVP.

Finanční podmínky obchodu nejsou známy, podle informací blix.gg však Karmine Corp nabídli 20 milionů dolarů za 40% spotu. Deal s KOI by měl být údajně výhodnější pro obě strany.

Spekulace přiživil také jeden z vlastníků KOI Ibai Llanos, který na report reagoval na Twitteru.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).