Přejít k hlavnímu obsahu

Spraví si dnes chuť? Dynamo Eclot vstupuje do milionové série

23. 8. 2022 | 09:14 Counter-Strike 2 Preview
Champion of Champions Tour v horizontu dvou let rozdá mezi týmy 3,4 milionů dolarů. Součástí regionu střední Evropy je i početné česko-slovenské zastoupení, ačkoliv tři týmy bohužel v prvním turnaji neprošly uzavřenou kvalifikací. I tak ale je stále komu fandit.
Dynamo Eclot s trofejí Tipsport CS:GO Online
Dynamo Eclot s trofejí Tipsport CS:GO Online
Zdroj: Dynamo Eclot

CCT Central Europe Series 1 započala tohle pondělí. ENTERPRISE se na úvod swiss části podařilo otočit sérii proti Beyond Possible a ulovit tak první výhru. Hlavními hvězdami byli Erik „The eLiVe“ Sith a Deyvid „h4rn“ Benchev, kteří společně na třech mapách nasbírali o 62 více zabití než úmrtí. Neskutečná statistika!

Navázat na výhru 48. nejlepšího týmu světa nedokázali Sampi.Tipsport. Skvadra v čele s Ladislavem „GuardiaN“ Kovácsem po první prohrané mapě zápas proti Auroře vzdala, aby se mohla zúčastnit 3. RMR kvalifikace. Ani tam se jí ale nevedlo, když vypadla s PGE Turow Zgorzelec (více v pondělní reportáži).

V této fázi CCT turnaje ale má česko-slovenská scéna ještě jednoho zástupce. Dynamo Eclot jako jediné vykročí do milionové série v úterý, kdy od 13:00 vyzve estonskou jedničku SC esports. DNE si budou chtít zlepšit náladu po nezdaru z RMR kvalifikace, ve které na první pokus došli až do posledního pondělního kola.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.