Přejít k hlavnímu obsahu

Přijď potrápit RNG. Další kvalifikace proběhne ve čtvrtek večer

25. 8. 2022 | 11:29 Hearthstone MČR
Další týden, další kvalifikace, další šance vybojovat si své místo na výsluní. Roztoč své hearthstouní kolo štěstí ve třetí turnajové sérii i ty a doplň čtveřici Jarla, Norwis, Pardub, En1gma v dalším finálovém turnaji.
Vodafone MČR Hearthstone - Druhá kvalifikace
Vodafone MČR Hearthstone - Druhá kvalifikace
Zdroj: PLAYzone

Čtvrtek rovná se Hearthstone, tak to u PLAYzone platí již roky a ani tento nebude výjimkou. Z první kvalifikace nám postoupilo velmi solidní kvarteto. Což pro tebe znamená jediné - těmto hráčům se v druhé kvalifikaci vyhneš, tak na nic nečekej, opraš svoje čtyři oblíbené balíky a doraž všem ukázat, kdo je na naší scéně králem RNG.

Začínáme již tento čtvrtek od 18 hodin. Na nic nečekej zaregistruj se v předstihu a nezapomeň nastavit budíka ať ti tato šance kvůli prospanému check-inu neproklouzne mezi prsty.

Online turnaje

Koncept letošní kvalifikační sezóny Vodafone MČR Hearthstone doznal určitých změn. V tuto chvíli jsou pro hráče klíčové hlavně čtyři samostatné turnajové série, skládající se ze dvou kvalifikací a streamovaného finále.

Právě tam se rozdává největší porce MČR bodů, ale pár desítek na konto mohou hráči získat i v kvalifikacích, někdy může stačit i jedna nebo dvě výhry. Poctivým sbíráním si každý může zahrát o postup na vysněné finále Vodafone MČR Hearthstone. Nenechte se odradit silnou konkurencí a pojďte do boje!

MČR bodování kvalifikací:

  • 1. - 4. místo - postup do finále turnajové série
  • 5. - 8. místo - 60 bodů
  • 9. - 16. místo - 40 bodů
  • 17. - 32. místo - 20 bodů
Sponzoři letošního Vodafone MČR
Sponzoři letošního Vodafone MČR
: PLAYzone
Štítky: hearthstone, MČR
Veleneúspěšný rekreační progamer, jehož splněným snem je psaní článků sám o sobě. Ve volném čase ho najdete zalezlého u dětské karetní hry, na Riftu, nebo bájném ostrově zvaném Catan.