Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí hvězdy úřadují, místo na finále MČR série ale není pro všechny!

23. 8. 2022 | 14:02 Hearthstone MČR
Kvalifikační cyklus Vodafone MČR Hearthstone pokračuje další turnajovou sérií. Za námi je první kvalifikace, která určila polovinu složení následného finále, ale zbytek složení je stále volný. Přijď navázat na zkušené a ostřílené borce a vybojuj si důležité body v boji o MČR!
Kvalifikace Vodafone MČR Hearthstone
Kvalifikace Vodafone MČR Hearthstone
Zdroj: PLAYzone

Vodafone Midseason je minulostí a slovo si opět vzaly pravidelné turnajové série. První kvalifikace se zúčastnilo 51 hráčů a nechyběla ani celá řada známých jmen. Tím vůbec největším je samozřejmě úřadující mistr ČR Jaromír „Jarla“ Vyskočil, jenž nezaváhal. Třikrát s klidem zvítězil a už může vyhlížet finále.

V horní polovině pavouka se o slovo přihlásili také hráči Sazka.Inaequalis. Jakub „Pardub“ Pardubský potvrdil svoji dobrou formu a na finále série bude útočit na čelo celkového MČR bodování. Vyřadit však musel i kolegu Vladimíra „BoreCZ“ Boška či jiného účastníka Midseasonu Michala „DraGonaR“ Lhotáka.

Dále pak narazíme na bronzového medailistu z předminulého víkendu. Matyáš „Matty“ Kalužný ale nestačil na Dominika „majsssster“ Furku, ani ten si však postup nevybojoval. Skolil jej totiž navrátilec k turnajům Petr „En1gma“ Balcar. Předminulý mistr ČR se nachází až ve 4. desítce bodování a potřebuje zabrat.

Ani ve čtvrtém případě nepostoupil hráč, jenž by byl pro domácí scénu nějakou neznámou. Štěpán „Norwis“ Šimek navázal na povedené výkony z Vodafone Midseasonu a za celou kvalifikaci ztratil jen dvě hry. Čtyři známé tváře tak vyčistily prostor, tak toho přijďte využít na další kvalifikační turnaj již tento čtvrtek!

Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Štítky: MČR, hearthstone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.