Přejít k hlavnímu obsahu

Titáni v Praze! Tipsport CS:GO přivítá oskara a jeho hvězdnou sestavu

25. 8. 2022 | 12:50 Counter-Strike 2 Preview
Nabušený turnaj Tipsport CS:GO Praha je z poloviny kompletní. Zatímco večer poznáme celou startovní listinu uzavřené kvalifikace, tak tu pro vás máme zveřejnění druhé mezinárodní pozvánky. Svoji první offline výzvu se rozhodli přijmout TITANS s Tomášem „oskar“ Šťastným!
TITANS
TITANS
Zdroj: TITANS

Rok a čtyři měsíce trvalo, než projekt s názvem GORILLAZ odhalil své skutečné zázemí. Za tu dobu protočili více než deset hráčů, z původního složení zbyl pouze Miikka „suNny“ Kemppi. Ten se však v letošním roce spojil s jinými dřívějšími kolegy. Pro české fanoušky je hlavní, že sem přestoupil Tomáš „oskar“ Šťastný.

1. srpna spatřila světlo světa švýcarská organizace TITANS. Mezinárodní ambice nového celku jsou více než jasné, začínat ale budou v Praze. Titáni se totiž rozhodli přijmout pozvánku na Tipsport CS:GO Praha, kde jakožto vyzyvatelé ze zahraničí doplní Bad News Eagles. Pro oskara bude tenhle turnaj opravdu pikantní!

Sestava TITANS:

 Finsko Miikka „suNny“ Kemppi
 Estonsko Anton „supra“ Tšernobai
 Česká republika Tomáš „oskar“ Šťastný
 Dánsko Mathias „MSL“ Lauridsen
 Dánsko Magnus „Nodios“ Olsen

 Ukrajina Sergey „lmbt“ Bezhanov – trenér

Současně složení sestavy začalo vznikat vykoupením oskara ze SINNERS. Úřadujícího mistra ČR následoval neméně zkušený Mathias „MSL“ Lauridsen, jádro má na svém kontě celkem 16 účastí na Major turnajích. Při neúčasti Apeks do Prahy přiletí možná ještě zajímavější alternativa, pro české fanoušky obzvláště.

Ještě před očekávaným odhalením organizace, Titáni se letos představili pouze v otevřených kvalifikacích. V březnu například byli pouhé dvě výhry od postupu na RMR. Od vzniku projektu se ani jednou nepředstavili v offline prostředí, Tipsport CS:GO Praha tak pro ně bude velkou premiérou, která by je mohla nastartovat.

Oskar i GuardiaN konečně mají své týmy, plnohodnotné organizace. A teď si představme, že se společně potkají na jedné offline akci. V Praze. Nemůžu sice zaručit, že se tak stane, ale můžu udělat maximum proto to, aby se tenhle sen fanoušků CS:GO splnil. GuardiaN vs. oskar. Kdo má větší formu? Nebo chcete se sniperskými legendami porovnat mladé pušky jako blogg1s, forsyy nebo capseN? Jak je libo. Účast oskarova týmu na naší akci jsme řešili už dlouho, ale až nyní oznámili jméno své organizace a v perfektní čas na to, abychom ho mohli pozvat na Prahu!
hlásí šéf Tipsport MČR CS:GO Pavel Kristián.

Poslední otevřené kvalifikace roku jsou uzavřeny, příští úterý pak už vypukne uzavřená část, která rozuzlí druhou polovinu účastníků hlavního turnaje. Boje o medaile vypuknou 3. září online skupinovou fází, po které jen nejlepší kvarteto týmů postoupí do živého vyvrcholení před publikem Vodafone PLAYzone Areny. Finálová část proběhne 17. a 18. září, tak si nezapomeňte udělat rezervaci místa, aby vám turnaj neunikl.

Seznam účastníků Tipsport CS:GO Praha:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.