Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: Vrátí se na trůn? SINNERS chtějí půl milionu z Tipsport CS:GO Praha

24. 8. 2022 | 19:00 Counter-Strike 2 Video
V Bratislavě z toho bylo stříbro po prohře s Apeks, na Tipsport CS:GO Online skončili s Tomášem „tomkeejs“ Tomkou na třetím místě. Poslední medaile do sbírky je ta zlatá, na kterou si v posledních letech SINNERS na domácí scéně zvykli. Na Tipsport CS:GO Praha bude mít liberecká organizace šanci na doplnění kolekce.

Třetí zastávka Tipsport MČR CS:GO, třetí rozdílná sestava SINNERS. Po Adam „NEOFRAG“ Zouharovi a Tomáši „tomkeejs“ Tomkovi se v dresu severočeské organizace představí navrátilec na domácí scénu Patrik „Zero“ Žúdel.

Dlouhodobá jednička česko-slovenského Counter-Striku nebude pochopitelně chybět ani na Tipsport CS:GO Praha. Jako první celek průběžného bodování Tipsport MČR CS:GO mají SINNERS jistou účast v základní skupině milionového turnaje. V té se představí také Dynamo Eclot, druhý mančaft aktuálního pořadí Tipsport MČR CS:GO, a pozvaní Bad News Eagles.

Seznam účastníků Tipsport CS:GO Praha:

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).