Přejít k hlavnímu obsahu

Supersporty a battle royale? Na řadě je PUBG! Chcete si zazávodit v McLarenu?

29. 8. 2022 | 17:49 PUBG: Battlegrounds Video
PUBG pravidelně vytahuje z klobouku různé kolaborace. Naposledy oblíbený battle royale titul spolupracoval s Neymarem, tentokrát je na řadě další slavné jméno – tedy spíše značka. McLaren míří do PUBG: Battlegrounds! O co se bude jednat a jde vůbec o unikátní nápad?

PUBG se již poněkolikáté spojí s McLarenem, tentokrát ale konečně se svou originální verzí Battlegrounds. Šest zbarvení modelu McLaren 570S se před rokem objevily v PUBG Mobile, model s označením 765LT zase zamířil do nejnovějšího počinu zvaném New State. Spolupráce zřejmě byly úspěšné, protože pokračují.

Vývojáři na svých kanálech dnes vydali teaser, na kterém je vidět silueta oranžového vozu. Už to naprosto jasně říká, že půjde o skin na Coupe RB. Nemusíte se tak bát, že byste měli ve vozidlech ještě guláš než doposud. Coupe RB je dostupné pouze na mapách Taego, Erangel a Miramar a jedná se o nejrychlejší čtyřkolový prostředek ve hře.

Na druhou stranu, nemusíte být milovníky supersportů a do aleluja zkoumat, o jaký model McLarenu jde. Náhledový obrázek jasně hovoří o GT. Jeho letošní verze začíná na 5 milionech korun, bát se však nemusíte, protože ve hře si jej pořídíte o poznání levněji. A zajezdit si McLarenem na MČR? Kdo by to nechtěl?!

Žádné detaily o skinu a jeho náležitostech známé nejsou. Podobné kolaborace jsou však vítané. Fanoušci Fortnite si jistě vzpomenou, jak parádní bylo v sedmé sezóně druhé kapitoly svištět ve Ferrari 296 GTB. 

Štítky: PUBG, PUBG update, McLaren
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.