Přejít k hlavnímu obsahu

Další superhvězda si dává pauzu. Není jasné, kdy a kam se Ninja vrátí

4. 9. 2022 | 12:08 Twitch
Richard Tyler Blevins, po celém světě známý jako Ninja, je bývalý profesionální hráč, ale především populární streamer. Je vlastníkem účtu s nejvíce followery na celém Twitchi, a to s velikým náskokem. Ostatní mají ale nyní šanci, protože si dává nespecifikovanou pauzu.
Ninja
Ninja
Zdroj: Twitch

Uplynulo jen několik hodin, co nejpopulárnější streamerka Imane „Pokimane“ Anys ohlásila, co se bude dít s její streamerskou kariérou, a nastal další šok. Ninja s nejvíce sledujícími na Twitchi se možná vydá podobnou cestou. Nebude to pravděpodobně náhoda, tohle duo poslední dobou společně pořádalo co-streamy a probíralo různá témata. Nabízí se tak, že mají stejný pohled i na svou hvězdnou kariéru.

Zatímco Pokimane zveřejnila celé video, kde vysvětluje spoustu věcí, Ninja na Twitteru pouze oznámil, že se blíží velké věci. Následně se ale během hraní Fortnite naštval, vypnul svůj stream a řekl něco ve smyslu toho, co poté napsal na sociální sítě: „Potřebuji jen pauzu... Nevím, kdy se vrátím nebo kam.“ Úplně na všech sítích, včetně YouTube nebo Twitche, si smazal profilový obrázek, změnil popisky a stáhl se do ústraní.

Ninjova komunita se teď musí poprat s mnoha otazníky. Jejich populární tvůrce s více než 18 miliony odběrateli již není na Twitchi ověřen, což znamená, že už není partnerem platformy, přičemž někteří fanoušci naznačují, že jeho dohoda o exkluzivitě s Twitchem také skončila. Je to pouze náhodu po zveřejnění nových Twitch podmínek pro partnery a konkurenční platformy? Celé to může být jeden ďábelský plán.

Štítky: Twitch, Ninja
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.