Přejít k hlavnímu obsahu

Čekání je u konce, Vodafone MČR PUBG je v pondělí zpátky s další kvalifikací

5. 9. 2022 | 07:40 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Dvoutýdenní čekání je minulostí, Vodafone MČR PUBG v pondělí přinese další kvalifikační turnaj, v pořadí už šestý. Polovina sezóny je za námi a karty jsou rozdány, ani zdaleka však není o ničem rozhodnuto. Dej taky dohromady čtyřčlenný tým a pojď se utkat o důležité MČR body!
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Pět turnajových sérií je za námi a až do minulého finále platilo, že každé ovládl úplně jiný tým. Jednou dokonce uspěla i sestava bez organizace. To jsou ty nejlepší pozvánky na to, abyste se nebáli zkusili štěstí!

Polovina sezóny je stále, ale to neznamená, že by si kdokoliv nemohl přijít užít nefalšovaný zážitek z kompetitivního PUBG. Dej sbohem hraní na publiku, poskládej tým a přijď si zahrát pondělní kvalifikaci.

V našich turnajích se sbírají body za umístění v dané hře a za počet killů. Ať už záříte spíše týmovou strategií, nebo naopak vyhledáváte živé cíle, tak to je pondělní turnaj Vodafone MČR PUBG právě pro vás. V jedné lobby se potká vždy jen 16 týmů, čím lépe se umístíte, tím větší šance máte na body do MČR žebříčku.

Místo se najde opravdu pro každého, všichni museli nějak začínat. Na programu budou dva Miramary a tři Erangely, takže pokud budete mít svůj šťastný den, tak třeba právě i vy postoupíte do finále této série!

Harmonogram nejbližších turnajových sérií:
DatumTurnaj
Pondělí 5. září od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #6
Úterý 6. září od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #6
Pondělí 12. září od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #7
Úterý 13. září od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #7
Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: PUBG, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.