Přejít k hlavnímu obsahu

Šesté finále Vodafone MČR PUBG klepe na dveře! Kdo se představí na streamu?

6. 9. 2022 | 14:30 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Pondělní kvalifikace znamenala jediné – úterní finále! Šestnáctka nejlepších si to rozdá o prestiž, velký příděl MČR bodů a možnost si přivydělat. Vodafone MČR PUBG jde do své druhé poloviny, v pořadí šestá série nabídne na streamu tuhé boje již od 18:00. Neváhej a přijď fandit svým favoritům.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Pondělní kvalifikace se skládala ze dvou skupin, do úterního finále tak z každé postupovala osmička nejlepších. Ve skupině A se mezi favority řadily Forza Ragazzi, Dark Tigers, GLORE či NAGANO22.

Vítězové druhé série, Forza Ragazzi, se ale s formou moc nesetkali a poroučeli se až ze 12. místa. GLORE i Dark Tigers si postup zajistili s velkým klidem, NAGANO22 naopak dlouhou dobu museli bojovat a TOP 8 urvali až v poslední hře. Všem těmto týmům vypálil rybník tým Fourex (dříve pod názvem Leniency), který skupinu opanoval a bude zajímavé vidět, jak se mu bude dařit ve finále. Ač si během třetí hry zapsal na své konto čistou nulu, zbylé dvě dokázal vyhrát. Do finále zmíněné týmy doprovodí Fany, Infactus Gaming a Girl Lovers. Smolný den nastal pro Team Meliora, který nepostoupil na základě tiebreakeru v počtu killů.

Skupina B měla silné zastoupení v podobě Cryptově a také SKADE, kteří si chtěl spravit chuť po neúspěšné kvalifikaci na PCS 7. Počítat se ale muselo i s týmy S3XTASY, FADEE Gaming či nově složeným Bella ciao.

SKADE svou roli favorita jasně potvrdili ziskem 63 killů a celkových 84 bodů. Na trůn nejúspěšnějšího týmu večera je dovedla poslední hra s 24 killy. Sekundovat jim dle očekávaní budou FADEE Gaming a CRYPTOVA, které lze pasovat za neúspěšné pronásledovatele. V úterý je však nový den, všichni začínají s nulou na kontě a musí zůstat ostražití. Kdo se naopak s formou nesetkal, to jsou S3XTASY. Ve finále místo nich uvidíme 19minus, DripGang a premiérově Champers a Bella ciao. Velký návrat hlásí loňský čtvrtý tým finále MČR, celek Cucurru poslední týdny marně zápasil se skupinovou fázi a uvidíme, jak se nyní předvedou.

Finálové složení známe, výherce však nikoliv. Ty nám prozradí pět her – dvě na písečném Miramaru a tři v lesnatém Erangelu. Budeme svědky divokých zón? Pro rozuzlení šestého finále si nezapomeň v 18:00 naladit náš Twitch kanál, který přímým přenosem proběhne z našeho studia ve Vodafone PLAYzone Aréně.

Štítky: MČR, PUBG
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!