Přejít k hlavnímu obsahu

Slavnostní otevření MrBeast Burger vedlo k přeplnění obchodního centra

7. 9. 2022 | 16:57 Lifestyle
MrBeast Burger si jako rozvozová restaurace vedla velice dobře a byla na vysoké úrovni. Momentálně však svoji úroveň posouvá ještě o stupeň výše a otevírá první kamennou pobočku, kvůli které se hned první den zaplnilo obchodní centrum obřím davem lidí.
Otevírací doba kamenného obchodu MrBeasta
Otevírací doba kamenného obchodu MrBeasta
Zdroj: Twitter.com/MrBeast

MrBeast je jedním z největších YouTuberů, v současnosti ne-li tím největším. Nezabývá se však pouze tvořením videí, ale také jinými projekty, mezi které patří třeba vlastní řetězce restaurací s názvem MrBeast Burger. Do nedávna byla jeho restaurace pouze pro rozvoz, momentálně se však otevřela první kamenná prodejna a již od svého otevření byla hitem celého obchodního centra, ve kterém se nachází.

Obchodní centrum American Dream nebylo ani z daleka připraveno na počet fanoušků, který se objevil na slavnostním otevření úplně prvního místa pro tento masivní řetězec restaurací. 

Těsně před otevírací dobou kamenné prodejny napsal MrBeast na svůj twitter účet, aby lidé přišli radši zítra, nebo později večer. O hodinu později zveřejnil tweet, ve kterém ukazuje video jeho nejoddanějších fanoušků čekajících několika hodinovou frontu na jeho vynikající burger.

Ačkoliv své fanoušky předem varoval, objevilo se jich v obchodním centru mnohem více. S jistotou lze říci, že 90 % lidí, nacházejících se v centru, šlo právě pro burger od MrBeasta.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: MrBeast