Přejít k hlavnímu obsahu

Champion! Teprve čtyřletý hráč Apex Legends dovedl svůj tým k výhře

4. 10. 2022 | 20:00 Apex Legends Lifestyle
Free-to-play battle royale titul Apex Legends se i skoro čtyři roky po vydání stále drží mezi populárními hrami. Jeho model dovoluje vyzkoušet si jej naprosto každému. Otec s přezdívkou FoxyNixon nechává hrát i svého teprve čtyřletého syna, a že mu to skutečně jde!
Čtyřletý Austin hraje Apex Legends
Čtyřletý Austin hraje Apex Legends
Zdroj: Reddit uživatel FoxyNixon

Hra Apex Legends vznikla v době největšího boomu žánru battle royale. Svojí jedinečností a příjemným herním tempem si dodnes drží své příznivce. Základna činí více než 130 milionů hráčů ze všech koutů světa.

Apex umí nalákat všechny věkové kategorie. Reddit uživatel FoxyNixon se kromě vlastních úspěchů nyní pochlubil videem, jak se snaží radit svému čtyřletému synovi, aby dovedl svůj tým k výhře.

Na přiloženém klipu můžete slyšet, že se mu otec snaží pomáhat s informacemi, ale mechanicky zvládá Austin jednu z nejkomplexnějších postav ve hře naprosto brilantně. Kontroluje dveře, míří na nepřátele a hbitě vyměňuje štíty. Jako poslední přeživší ze svého týmu zabíjí posledního soupeře a stává se šampionem!

Originální příspěvek byl z Redditu sice smazán, i tak však ohromil hráčskou komunitu. Austin je samozřejmě stále ještě příliš mladý na to, aby se zúčastnil jakýchkoli turnajů, ale pokud bude i nadále hrát na podobné či lepší úrovni jako do teď, můžeme se za deset let těšit na zářnou budoucnost nové hvězdy na scéně.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Apex Legends