Přejít k hlavnímu obsahu

Změny u Fnatic

12. 4. 2008 | 16:56
Úpravy sestavy zasáhly předevčírem jeden z nejlepších evropských týmů. Ve Fnatic se do hry opět zapojuje mint a přichází také Linqan.Na začátku roku si Fnatic, tehdy jako EYEballers, vydobyli patřičný respekt výhrou v CrossfireQcupu. Po dobrých výsledcích jim bylo nabídnuto neodmítnutelné angažmá právě u zámožné organizace Fnatic. Nově motivovaný celek se později zúčastnil holandské CDC4, kde obsadil krásné první místo a poté se vydal do Velké Británie na i33. Odtud se Fnatic vrátili jako čtvrtí.
Výchozí obrázek
Úpravy sestavy zasáhly předevčírem jeden z nejlepších evropských týmů. Ve Fnatic se do hry opět zapojuje mint a přichází také Linqan.

Na začátku roku si Fnatic, tehdy jako EYEballers, vydobyli patřičný respekt výhrou v CrossfireQcupu. Po dobrých výsledcích jim bylo nabídnuto neodmítnutelné angažmá právě u zámožné organizace Fnatic. Nově motivovaný celek se později zúčastnil holandské CDC4, kde obsadil krásné první místo a poté se vydal do Velké Británie na i33. Odtud se Fnatic vrátili jako čtvrtí.

Právě po této události si dal menší pauzu významný hráč Švédsko Martin Röjder - mint. Ovšem jak časy plynou, vedení Fnatic apeluje na svůj CoD4 kádr, aby podávalo opět stabilně dobré výkony. Kvůli tomu se opět naplno do hraní zapojuje právě mint. Kromě toho byl z týmu propuštěn Švédsko Jonny Wahlqvist - klanne. Jeho vyhazov byl odůvodněn tím, že Jonnymu chyběly zkušenosti rovnající se zbytku týmu a jak už to bývá, nejslabší článek musí z kola ven.
ds

Tým ale opouští ještě jeden hráč. Švédsko Mikael Smedberg - zsilts se trápí ztrátou chuti do hry. Je jí příliš unaven a tvrdí, že by jeho problém mohl být vyřešen zhruba měsíční pauzou, která je bohužel nemožná. Na jeho místo tak přichází čerstvá posila. Tou je nadaný Švédsko Johan Lindqvist - Linqan. Johan dříve působil také třeba v týmu Dignitas. Společně s jeho příchodem si vedení Fnatic slibuje posílené výkony.

sestava:
Švédsko Martin Röjder - mint
Švédsko Rickard Intveld - zEm
Švédsko Daniel Asp - tidde
Švédsko Marcus Nilsson - odyx
Švédsko Johan Lindqvist - Linqan

Hodně štěstí novému hráči a celému CoD4 squadu Fnatic. Jejich vystoupení spatříme například na Multiplay i34, Tek9 LAN nebo dánské offline party eXperience.