Přejít k hlavnímu obsahu

Supertýden je tady! První kvalifikace proběhne netradičně už v pondělí

12. 9. 2022 | 10:40 Hearthstone MČR
Kvalifikační sezóna Vodafone MČR Hearthstone míří do finiše. Před námi jsou poslední dvě otevřené kvalifikace letošních turnajových sérií, které navíc proběhnou netradičně v jednom týdnu. Nenech si tak ujít tyto jedinečné příležitosti a přijď poznávat krásu Hearthstonu.
Vodafone MČR Hearthstone
Vodafone MČR Hearthstone
Zdroj: PLAYzone

Na finále letošní sezóny to dotáhne šestnáctka nejschopnějších kouzelníků, z nichž aktuálně známe pouze dva postupující. Z celoročního bodování, ve kterém se krásně ukáže vaše aktivita a konzistentnost, ale již brzy poznáme další desítku účastníků finále Vodafone MČR Hearthstone. Chceš se stát jedním z nich i ty? Tak to se přijď ukázat v pondělí a ve čtvrtek, kvalifikace na poslední sérii proběhnou v krátkém sledu.

Online turnaje

Koncept letošní kvalifikační sezóny Vodafone MČR Hearthstone doznal určitých změn. Pro hráče jsou klíčové hlavně čtyři samostatné turnajové série, skládající se ze dvou kvalifikací a streamovaného finále. Právě tam se rozdává největší porce MČR bodů, ale pár desítek na konto mohou hráči získat i v kvalifikacích, někdy může stačit i jedna nebo dvě výhry. Poslední letošní série startuje, tak si ji nenech ujít ani ty!

MČR bodování kvalifikací:

  • 1. - 4. místo - postup do finále turnajové série
  • 5. - 8. místo - 60 bodů
  • 9. - 16. místo - 40 bodů
  • 17. - 32. místo - 20 bodů
Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, hearthstone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.