Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone MČR PUBG na nic nečeká, v pondělí se odehraje už 7. kvalifikace

12. 9. 2022 | 09:15 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Letošní ročník Vodafone MČR PUBG utíká jako voda, na hráče čeká už sedmá turnajová série. Její kvalifikace proběhne tradičně v pondělí, tak skládejte týmy a vidíme se na bojišti. Ve hře zbývají poslední čtyři otevřené turnaje, které si nikdo nechce nechat utéct!
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Kvalifikační sezóna se přehoupla do své druhé poloviny, boje jsou opravdu neúprosné a hodně vyrovnané. S každým dalším turnajem se pořadí přesívá, ulovit co největší porci MČR bodů chce naprosto každý.

Další takovou příležitost mají všichni opět v pondělí. 12. září se uskuteční kvalifikace na sedmé letošní sériové finále, přihlásit se může naprosto každý. Stačí dát dohromady čtyřčlenný tým a přihlásit se do akce.

V našich turnajích se sbírají body za umístění v dané hře a za počet killů. Ať už záříte spíše týmovou strategií, nebo naopak vyhledáváte živé cíle, tak to je pondělní turnaj Vodafone MČR PUBG právě pro vás. V jedné lobby se potká vždy jen 16 týmů, čím lépe se umístíte, tím větší šance máte na body do MČR žebříčku.

Místo se najde opravdu pro každého, všichni museli nějak začínat. Na programu budou dva Miramary a tři Erangely, takže pokud budete mít svůj šťastný den, tak třeba právě i vy postoupíte do finále této série!

Harmonogram nejbližších turnajových sérií:
DatumTurnaj
Pondělí 12. září od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #7
Úterý 13. září od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #7
Pondělí 26. září od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #8
Úterý 27. září od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #8
Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: PUBG, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.