Přejít k hlavnímu obsahu

Speedrun v rychlosti banu? Oblíbený streamer Ludwig vytvořil nový rekord

14. 9. 2022 | 08:30 Lifestyle
Streamer Ludwig byl během svého posledního streamu na cestě k nejrychlejšímu banu, který kdy YouTube udělil. Svůj cíl splnil, jelikož byl zakázán za pouhých 90 sekund.
Streamer Ludwig
Streamer Ludwig
Zdroj: Twitch.tv

Ludwig je v současnosti jednou z největších osobností na platformě YouTube. Minulý rok dokonce podepsal exkluzivní smlouvu a podporuje ostatní známé osobnosti v tom, aby jeho krok následovaly. 

Při jeho posledním streamu strategicky plánoval s fanoušky cestu, při kterém byl připraven dostat ban na YouTube v rekordním čase. Spustil čas, do pozadí pustil úvodní hudbu z Naruta a koukal při tom na fotbalový záznam nejlepších momentů ze střetnutí dvou velkých rivalů italské ligy.

Trvalo pouhých 91 sekund, než bylo jeho živé vysílání pozastaveno. Zpočátku se divákům pouze zobrazila zpráva, že vysílání bylo pozastaveno z důvodu „porušení zásad“. O několik hodin později po rozkliknutí jeho profilu však již bylo zřejmé, že přenos byl skutečně vypnut kvůli porušení autorských práv.

Zakázání Ludwigova streamu

„Toto video obsahuje fotbalový zápas z italské Serie A, z nichž jeden nebo více jej zablokovalo na základě autorských práv,“ uvádí Ludwigův stream. Je naprosto zřejmé, že v Severní Americe je tento obsah exkluzivní, proto je jeho další distribuce zakázána a streamerův plán byl proto v jasném rozporu s pravidly platformy. 

Americkému tvůrci to ale vůbec nevadilo, vždyť to vlastně byla věc, pro kterou si celou tu dobu šel. Na svém Twitter účtu krátce po svém zakázání napsal, že svým pokusem vytvořil „světový rekord pro nejrychlejší zákaz na platformě YouTube“.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Ludwig