Přejít k hlavnímu obsahu

Přestupová bomba se blíží. Hans Sama zpátky do Evropy, co Rekklesův návrat do LEC?

14. 9. 2022 | 12:03 League of Legends Spekulace
Většina nejvyšších soutěží v League of Legends má letní část za sebou. Celky se tak poohlížejí po možných posilách, především ty nejbohatší týmy mohou začít uvažovat nad hráči pro novou sezónu. Jedním z prvních zajímavých přestupů by mohl být návrat Stevena „Hans Sama“ Liva na evropskou půdu. Po nevydařeném roce v zámoří o něj údajně projevil zájem populární francouzský tým Karmine Corp. Co bude s Rekklesem?
Rekklesův návrat do LEC by se mohl stát skutečností!
Rekklesův návrat do LEC by se mohl stát skutečností!
Zdroj: Martin Larsson/Karmine Corp

Hans Sama a jeho návrat do Evropy by mohl rozpoutat solidní přestupové období. Jako první o něj údajně projevil zájem Karmine Corp. Pro mnohé překvapivé, že by jeden z nejlepších ADC hráčů Evropy nastoupil do regionální LFL.

Příchod Hanse by ale dal jasnější obrysy spekulacím o dohodě mezi KC a Astralis. Týmy jsou podle italského reportéra Francesca Lombarda blízko dohody o spojení sil a příchodu Karmince Corp do LEC.

Transfer francouzské hvězdy do KC by znamenal konec pro Rekklese a jeho působení v organizaci. Švédská legenda hledá podle Upcomeru angažmá v LEC a začínají se objevovat spekulace o možném spojení Rekklese s celkem Vitality. Evropský supertým prožil v roce 2022 obrovské zklamání, kdy se v letní části sezóny neprobojoval do play-off a nekvalifikoval se na mistrovství světa.

Změny v sestavě Vitality jsou na spadnutí. O jednu z nich by se mohl postarat právě Rekkles, jenž by mohl nastupovat na pozici ADC místo Matyáše „Carzzy“ Orsága, jenž byl za své výkony v posledním roce často kritizován. Svou trochou ke spekulacím přispěl také náhradní jungler Vitality Zhou „Bo“ Yang-Bo.

Jako nová destinace pro Martina Larssona se nabízí i týmy typu Team BDS či SK Gaming, jež by teoreticky mohly využít jak jeho schopností na Riftu, tak rovněž marketingové síly legendárního playera. Příchod takové hvězdy by přitáhl velkou pozornost fanoušků. Rekkles ale v minulosti ukázal, že potácet se na spodních příčkách LEC není nic, po čem by prahnul. Nebo snad opustí Evropu a připojí se k jednomu z mančaftů v LCS?

Další variantou pro Rekklese by mohlo být ukončení hráčské kariéry a přesunutí se do pozice komentátora/analytika. První možnost vyzkoušet si novou roli dostal v rámci finálového víkendu LEC. A nezklamal, právě naopak. Jeho znalosti a zkušenosti výrazně oživily vysílání.

Zdroj: Upcomer
Štítky: LEC, Rekkles, Hans sama
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.