Přejít k hlavnímu obsahu

Hymna i vlastní skin? Popová hvězda prezidentem League of Legends

15. 9. 2022 | 19:45 League of Legends Zajímavost
Jak u Riot Games bývá zvykem, každoroční světový šampionát se pyšní jedinečným tématem, jedinečným soundtrackem. Ať už od těch ne zrovna oblíbených, až po nostalgické písně, je tomu už po deváté a letos bude protagonistou americký zpěvák Lil Nas X, který má v plánu nejen zazpívat.
Lil Nas X přebírá funkci prezidenta League of Legends
Lil Nas X přebírá funkci prezidenta League of Legends
Zdroj: Riot Games

Od prvního oficiálního songu Warriors v roce 2014 ušla League of Legends scéna dlouhou cestu. Rok od roku se zdá být velkolepější a s návratem utkání do arén plných diváků se vrací také zahajovací ceremoniál.

Ročník 2022 bude hostit Mexiko a USA a očekávání jsou obrovská. Riot Games si letos připravili něco opravdu speciálního pro publikum i fanoušky. Jak jinak než formou videa uvedli, jak se věcí mají. 

Orchestrální znělka již do světa byla vypuštěna, stejně jako formát a seznam týmů, které se porvou o novou trofej od Tiffanyho. Třiadvacetiletý rapper a zpěvák tomu všemu dodá ještě hudbu a šmrnc, jak tomu u něj bývá zvykem.

Kromě spolupráce na letošní Worlds písni bude Lil Nas X živě vystupovat přímo na akcích a dotesports.com informuje o jeho vlastním skinu ve hře.

Světový šampionát startuje 29. září, ale Star Walkin“, jeho hymnu, si svět poslechne necelý týden předtím, přesněji 23. září.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.