Přejít k hlavnímu obsahu

Tohle doma nezkoušejte! Výzva s melounem stála streamerku počítač

16. 9. 2022 | 08:00 Twitch
Twitch je plný různých více či méně bláznivých kousků. Bohužel při jednom takovém příliš štěstí nepotkalo streamerku, která se ve svém pokoji rozhodla vyzkoušet výzvu s melounem. Odskákal to její počítač.
Tohle doma nezkoušejte! Výzva s melounem stála streamerku počítač
Tohle doma nezkoušejte! Výzva s melounem stála streamerku počítač
Zdroj: Meowko via Twitch

Twitch streamerka s přezdívkou Meowko právě neměla svůj den. V přímém přenosu ze svého pokoje se pokoušela o melounovou výzvu. Pro ty, kdo se ve výzvách tolik nevyznají, se jedná o trend, kdy jsou na meloun natahovány až stovky gumiček do doby, než ubohý meloun pod jejich tlakem praskne. Jak gumičky přibývají, je vám jasné, že k tomu každou chvilku pravděpodobně dojde, ale netušíte, zda to bude už při té další. 

Není žádným překvapením, že po takovém výbuchu, se může vaše okolí trochu zaneřádit. Streamerka se na tuto situaci připravila a zabalila počítač do obalu, což jí bohužel příliš nepomohlo. Po více než hodině, kdy na meloun natáhla „více než 220 gumiček“, explodoval a skončil prakticky všude. Prostřednictvím svého Twitteru později okomentovala, že to „zabilo“ její počítač a že něco podobného ve svém pokoji nehodlá už nikdy opakovat. Nutno říct, že se není moc čemu divit. Streamování ne vždy vyjde nutně dle plánů a může být i docela nebezpečné, jako když streamerka v přámém přenosu volala o pomoc poté, co její kuchyně skončila v plamenech.

Zdroj: GamingBible
Štítky: streamer