Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka volala o pomoc v přímém přenosu. Kuchyně skončila v plamenech

17. 5. 2022 | 15:55 Twitch
Na toto vysílání Twitch streamerka Kelly „kjanecaron“ Caron ani její diváci určitě jen tak nezapomenou! Kuchařský stream se jí totiž tak úplně nepovedl a během vysílání začalo hořet takovým způsobem, že její kuchyň málem lehla popelem. Na pomoc museli být přivoláni hasiči.
Streamerka volala o pomoc v přímém přenosu, když její kuchyně skončila v plamenech
Streamerka volala o pomoc v přímém přenosu, když její kuchyně skončila v plamenech
Zdroj: kjanecaron

Nehody se během streamů stávají v jednom kuse, jedna streamerka například chtěla během dovolené vysílat od bazénu, ve vodě ale skončila nejen ona, ale i její drahý počítač. Oheň je pak obzvlášť nebezpečný, jiná tvůrkyně si zase omylem zapálila vlasy, situaci však vyřešila s klidem. To o naší dnešní aktérce bohužel říct tak docela nemůžeme. Kjanecaron vysílala v rámci subathonu, který pro ni mohl mít katastrofální důsledky. Vařila pro své diváky, měla ovšem přehřátou pánvičku a místnost se plnila kouřem. 

Když jí pánev náhle vzplála, nejspíše v šoku si streamerka neuvědomila základní pravidla bezpečnosti a běžela s ní ke dřezu. Když na ni pustila vodu, oheň se samozřejmě rozhořel ještě silněji. Kelly s pánví máchla a olejnatý oheň skončil i na varné desce. Dívka nevěděla, co má dělat, a dokola opakovala nadávky, než požádala své diváky o pomoc. „Nevím, co mám dělat! Pomoc, nevím co mám dělat,“ žádala o pomoc obecenstvo. 

Když se o příběhu dozvěděli uživatelé na sociálních médiích, jejich reakce byla kombinací sympatie, neboť něco podobného už sami zažili, nebo jí naopak za to, co vyvedla, pořádně vynadali. Jeden uživatel však poměrně pěkně a trefně shrnul: „Popálila si ruku. Je očividně snadné se jí smát a ukazovat na plno chyb, které udělala, ale ve stresové situaci, jako je tato, naprosto chápu, že někdo zpanikaří a nemá tušení, co má dělat.“ 

Streamerka později oznámila prostřednictvím story na Instagramu, že je v pořádku, přestože musela přivolat hasiče. Video se rychle stalo virálním a v současnosti má miliony zhlédnutí. A jak na kritiku za vybízení ke sdílení videa, které ukazuje její nezodpovědné chování, streamerka reagovala? „No jo, když už si to mám všechno pokazit, nechte mě toho aspoň využít.“

Zdroj: Dexerto
Štítky: stream, nehoda