Přejít k hlavnímu obsahu

Boxerský zápas ve virtuální realitě končí katastrofou. Streamer dal KO monitoru

17. 9. 2022 | 11:00 Lifestyle
Streamer Zoil se v přímém přenosu vůbec nemazlil se svým soupeřem ve virtuální realitě. Tak moc se ho snažil sundat v boxerském ringu, až sundal svůj monitor.
Ring ve virtuální realitě
Ring ve virtuální realitě
Zdroj: Twitch.tv

Snad každý hráč který kdy zkoušel virtuální realitu může potvrdit, že občas oddělit herní prostředí od reálného může být těžký oříšek. Jistě jste už viděli spoustu klipů či videí o tom, jak se při hraní ve virtuální realitě někdo uhodí do ruky, upadne nebo narazí do něčeho, do čeho by neměl.

Streamerovi Zoilovi, který má na Twitchi něco přes 150 000 sledujících, se stalo něco podobného. Jeho originalitou však bylo, že to bylo ve virtuálním boxerském ringu. 

Následující klip extrémně vystřelil jak na Twitchi, kde získal přes 110 000 zhlédnutí, tak na sociálních sítích. Ukazuje zde Zoila, jak se nebezpečně přibližuje ke kameře v zápalu boje. Jeho poslední rána do monitoru však zastiňuje jeho předchozích pár dobře trefených ran.

Na sociálních sítích si z něho dělá spoustu jeho fanoušků srandu. Zoil je ale sám vtipálkem a fanouškům odpovídá v podobném duchu.

Zoil není jediným, komu se povedl husarský kousek. V nedávné době se stala podobná situace. Ačkoliv streamerka nehrála ve virtuální realitě, zničila si svůj herní počítač trochu jiným způsobem, v tomto případě bylo hlavním aktérem výbušné ovoce (nebo snad zelenina?). 

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: VR