Přejít k hlavnímu obsahu

Finále poslední turnajové série již dnes od 18:00 na našem Twitchi

22. 9. 2022 | 08:30 Hearthstone MČR
Poslední šance na zisk bodů nutných pro přímý postup na Vodafone MČR? Ta na stane už dnes, během finále poslední turnajové série. Hráči s nejlepšími kartami si rozdělí prize pool v celkovém objemu 2 000 Kč. Získají ho už zajištění borci, nebo jim cestu zkříží nováčci zoufale toužící po cenných bodech?
Hráči ve Vodafone PLAYzone Areně během Midseason turnaje
Hráči ve Vodafone PLAYzone Areně během Midseason turnaje
Zdroj: PLAYzone

Zní to možná neuvěřitelně, ale je to tak. I poslední turnajová série se nám již dnes večer chýlí ke svému konci a ty můžeš být u toho!

Nejen, že ve finále uvidíš hrát vicemistra světa Jaromíra „Jarla“ Vyskočila, který celému Vodafone MČR žebříčku v současnosti vévodí, ale i jeho vyzyvatele a zároveň druhého hráče bodování Štěpána „Norwis“ Šimka. Ten si ale bude muset svou cestu nejprve prorazit skrze Vojtěcha „Crtk“ Dluhoše, shodou okolností aktuálně bronzového hráče sezóny.

Kromě ostřílených borců se ale můžeš těšit i na nové tváře, které na svůj historický moment slávy teprve čekají. Podaří se jim turnajem proklouznout a otevřít si tak bránu Vodafone MČR?  To se můžeš přijít přesvědčit i ty už dnes od 18:00 na našem Twitch kanále, kde na tebe budou čekat nejen špičkoví hráči, ale i kvalitní komentář naší známé dvojice Ondřeje „Skeri“ Škeříka a Matěje „Tecik“ Šturmy. Sbírej Huhýky a buď u uzavření žebříčku Vodafone MČR bodování i ty!

Odměny za finále

  • 1. místo: 250 bodů + 1 000 Kč
  • 2. místo: 210 bodů + 700 Kč
  • 3. místo: 180 bodů + 300 Kč
  • 4. místo: 150 bodů
  • 5. - 8. místo - 130 bodů
Zápasy prvního kola
 Slovensko TazerXvs. Česká republika Jaromír „Jarla“ Vyskočil
 Česká republika Vojtěch „Crtk“ Dluhošvs. Česká republika Štěpán „Norwis“ Šimek
 Slovensko Dominik „Majsssster“ Furkavs. Česká republika Václav „Couchees“ Kubíček
 Česko + Slovensko Párekkvs. Slovensko Michal „Jožo“ Jozefek

 

Decklisty všech finalistů nalezneš v našem předchozím článku.

Bez sponzorů by Vodafone MČR nebylo možné
Bez sponzorů by Vodafone MČR nebylo možné
: PLAYzone
Štítky: hearthstone, MČR
Veleneúspěšný rekreační progamer, jehož splněným snem je psaní článků sám o sobě. Ve volném čase ho najdete zalezlého u dětské karetní hry, na Riftu, nebo bájném ostrově zvaném Catan.