Přejít k hlavnímu obsahu

Komunita se bouří. FIFA 23 začala tragicky, EA Sports chybují

25. 9. 2022 | 18:05 EA SPORTS FC 24 Gaming
Nejsou to povedené první dny. FIFA 23 je venku jen několik desítek hodin ve webové verzi a už se potýká s nemalými problémy. Kromě nefunkčnosti Web App byly hlavní potíže kolem SBC. Výzvy buďto nemohly být odeslány, nebo byly nesplnitelné. Nový systém souhry je drtivou většinou komunity kritizován.
EA Sports FIFA 23
EA Sports FIFA 23
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Webová aplikace stejně jako každý rok odstartovala roční cyklus FIFA. Hráči v ní mohou otevírat balíčky, skládat SBC a připravit se tak na ostrý začátek nové fotbalové pecky od EA Sports. Do 27. září, kdy bude první várka hráčů vpuštěna do hlavní verze FIFA 23, je web jedinou možností, jak nastartovat svůj tým.

Problémy se daly čekat. V prvních hodinách byla aplikace pod obrovským tlakem. Desítky minut byl přístup nemožný, počáteční potíže se postupně podařilo postupně odstranit. Jenže to byl jen začátek všech trablí.

To, na čem lze ve Web App nejlépe vydělat, jsou SBC. Výzvy, kde hráči skládají sestavy, jež splňují dané podmínky, jsou jedním z mála zdrojů mincí. Když nefungují, jak mají, komunita není spokojená. A přesně to se děje.

Hned několik SBC je nesplnitelných, další várka byla v poslední dnech opravena. Nový systém souhry nesedí nejen hráčům, ale podle všeho i samotným vývojářům. Ti totiž nastavili nesplnitelné cíle. Stejně tak se hráči pozastavují nad nutností přesné pozice, která vystřelí cenu jistých karet do nesmyslných výšin.

Štítky: FIFA 23
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).