Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance! Zahrát si o 4 sloty na Vodafone MČR Hearthstone může každý

29. 9. 2022 | 09:25 Hearthstone MČR
Po minulé turnajové sérii jsem definitivně uzavřeli bodovanou část letošní sezóny. Deset nejlepších kouzelníků doplnilo dva postupující hráče z Vodafone Midseasonu, aktuálně tak již známe 12 účastníků finále Vodafone MČR Hearthstone. Ve hře jsou stále čtyři sloty, o které zbylá konkurence svede boj na blížícím se Last Callu. Nenechte si ujít otevřenou kvalifikaci!
Vodafone MČR Hearthstone
Vodafone MČR Hearthstone
Zdroj: PLAYzone

Eichii, Benko, Jarla, Norwis, Crtk, Matty, Rjú, Couchees, Pardub, Misaks, davidek a Baron Fousek. To je dvanáctka jistých účastníků finále další sezóny Vodafone MČR Hearthstone. Mezi nimi najdeme jak zkušené hráče či obhájce titulu, tak i nové tváře, kteří budou mít největší motivaci ve své kariéře. Vedle nich se ale můžete představit i vy! Čtyři sloty jsou stále ve vzduchu a utkat se o ně může ve čtvrtek naprosto každý.

Na programu totiž bude závěrečný kvalifikační turnaj, Vodafone Last Call. Ten bude hostit šestnáct hráčů, z nichž jen polovina je předem určená na základě pozvánek dle celoročního MČR pořadí. V otevřené kvalifikaci, která proběhne ve čtvrtek 29. září, se tak bude hrát o osm postupových slotů. Tentokrát je ale ve hře podstatně více, tak si to nenechte utéct a přijďte si zahrát, protože taková šance už tu letos nebude!

Dobří sponzoři Vodafone MČR
Dobří sponzoři Vodafone MČR
: PLAYzone
Štítky: hearthstone, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.