Přejít k hlavnímu obsahu

Greg doplňuje inteRaction

18. 4. 2008 | 23:29
Jsou to přesně tři týdny, co byl nucen opustit tým inteRaction Jiří "ajass" Siegel z osobních důvodů. "Důvod je prostý Matka, škola, vyvrcholilo to velkou hádkou a nožem u ruky ("bohužel" jsem stále mezi vámi). Nebylo to určitě jen kvůli hraní, ale kvůli dalším věcem, které tu nechci zminovat. Je mi to opravdu líto, ale bohužel minimálně příštích párměsíců nebudu aktivně hrát," vyjádřil se stručně o svém konci. A až dnes byla oznámena na oficiálních stránkách klubu náhrada za již zmiňovaného odchozivšího.
Výchozí obrázek
Jsou to přesně tři týdny, co byl nucen opustit tým inteRaction Jiří "ajass" Siegel z
Jakub \
osobních důvodů. "Důvod je prostý Matka, škola, vyvrcholilo to velkou hádkou a nožem u ruky ("bohužel" jsem stále mezi vámi). Nebylo to určitě jen kvůli hraní, ale kvůli dalším věcem, které tu nechci zminovat. Je mi to opravdu líto, ale bohužel minimálně příštích párměsíců nebudu aktivně hrát," vyjádřil se stručně o svém konci. A až dnes byla oznámena na oficiálních stránkách klubu náhrada za již zmiňovaného odchozivšího.

Do týmu místo něho přichází hvězda Call of Duty scény Jakub "greg" Gregorczyk, mnohými uznáván především jako skvělý moviemaker, který vytvořil videa jako Greg is star v nEophyte (CoD), Greg is star (CoD) či Powa of drBa (DotA), které mj. vyhrálo soutěž DotA Video Challenge pořádanou portálem progamers.cz. Pokud by vás zajímala historie Gregorczyka, tak zde máte jen krátký výčet jeho působišť: Skyriders, fatality, nEophyte, Candid a mnoho dalších. 

V týmu se potká se svým bývalým spoluhráčem Olegem "spec" Iblem, který do týmu přišel taktéž nedávno a to když nahrazoval Viléma "boomie" Fraňka. Sám jsem zvědav jak se v týmu tyto změny projeví, Greg je přeci jen pracující člověk a je o něm známo, že rád vyrazí za zábavou, což by mohlo velice aktivnímu týmu inteRaction trošku komplikovat chod týmu, ovšem to ukáže až čas. Za sebe jim však přeji hodně štěstí!

Call of Duty 4 - inteRaction:
Česko Václav "NeX" Vaněk
Česko Robert "Jalu" Jalůvka
Česko Michal "misak" Valůšek
Česko Oleg "spec" Ibl
Česko Jakub "Greg" Gregorczyk