Přejít k hlavnímu obsahu

SKADE si jdou pro zlatý hattrick. Ovládnou i dnešní finále MČR série?

27. 9. 2022 | 17:50 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Další týden přináší další turnajovou sérii Vodafone MČR PUBG. V pondělí se nám podařilo složit tři skupinová lobby, díky čemuž tak byly boje o postup do finále napínavější než v předchozích turnajích. Z každé skupiny totiž mohlo postoupit jen pět nebo šest nejlepších týmů. Elitní šestnáctku celého startovního pole v úterý večer čeká streamované finále.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

SKADE v posledních týdnech září a nic jiného se neočekává ani od této turnajové série. V kvalifikaci byli umístění do skupiny C, kde zvítězili jen v jedné hře, ale díky 53 nastříleným killům si s přehledem odnesli výhru skupiny. Spolu s nimi postoupili Fadee Gaming, RAKETOU NA MARS, DripGang a Online Vision Gaming, zatímco NAGANO22 – třetí nejlepší tým celoroční klasifikace – překvapivě zklamali.

Nejlepším výkonem se v pondělí mohla pyšnit sestava SHEESH. Bývalí hráči ENTERPRISE nasázeli ještě o 10 více killů než SKADE, což v kombinaci se třemi získanými Chicken Dinner znamenalo fenomenálních 94 bodů a suverénní triumf. Dalšími postupujícími ze skupiny B se stali Dark Tigers, Girl Lovers, Team Meliora a Fourex. Těsně pod čarou a bez úsměvu na tváři skončily týmy GLORE, Stars a Golden Gunners.

Nejvíce týmů do finále postoupilo ze skupiny A, protože ta neměla jeden dominantní tým a přinesla také nejvyrovnanější boj o nejvyšší příčky. Pouhé tři body dělily S3XTASY, Imperishable Clan a Cryptova na pomyslných stupních vítězů, tři další postupové sloty vybojovali Infactus Gaming, REViTAL BlackTrains a Fany. Smutnit naopak budou v předchozích sériích úspěšné týmy Bella ciao a Forza Ragazzi.

Šestnáctičlenné složení finále už známe, výherce však teprve poznáme. V úterý večer se od 18:00 můžete těšit na pět parádních her, dvě na písečném Miramaru a tři v lesnatém Erangelu. Rozuzlení osmého finále můžeš sledovat na našem Twitchi, přímý přenos probíhá přímo ze studia ve Vodafone PLAYzone Areně.

Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.