Přejít k hlavnímu obsahu

Získá tentokrát Ranger Shotgun své místo v inventáři? Rozhodně by mohla!

29. 9. 2022 | 09:18 Fortnite Update hry
Co nabídla první z mnoha aktualizací, které nás čekají? Nebyla to žádná sláva, ale tato změna za zmínku stojí. Návrat Ranger Shotgun. S brokovnicí jsme měli tu čest již v kapitole 3, 2. sezóně. Avšak tehdejší smg meta jí odsunula na vedlejší kolej. Dnes je zpět a lze ji nalézt od země, přes truhly až po vylovení z vody.
Ranger Shotgun zpět ve Fortnite
Ranger Shotgun zpět ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Ranger Shotgun je jednoranná střelná zbraň s úzkým rozptylem s jedním z nejdelších dostřelů ve třídě brokovnic. Používá  k tomu příslušnou munici a je k dispozici ve všech raritách.

I když pochopitelně nenahradí vaše AR nebo odstřelovačku, pokud jde o dosah, můžete s touto jedinečnou brokovnicí na krátkou až střední vzdálenost ubrat nepřátelům celkem dost z jejich životů. Co je pozoruhodné, tak damage se snižuje až po 11 metrech od cíle.
 

Ranger Shotgun byla poprvé představena v kapitole 3, sezóně 2
Ranger Shotgun byla poprvé představena v kapitole 3, sezóně 2
Foto: Epic Games

Nevýhodou brokovnice Ranger je pouze jeden náboj, takže minutí výstřelu může být za trest, zvláště když jste v boji na blízko. Ujistěte se proto, že máte u sebe ještě SMG nebo AR. Pro hráče s dobrou muškou bude tato zbraň ale rozhodně dobrou volbou.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.