Přejít k hlavnímu obsahu

Krasojízda dvou elitních týmů. Zvítězit v úterním finále ale mohl jen jeden

28. 9. 2022 | 11:03 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Úterní večer byl ve znamení honu za zlatým hattrickem. SKADE ovšem tentokrát čelili velkému rivalovi. SHEESH jim nedali nic zadarmo. Diváci si tak na streamu užili bitvu dvou gigantů, které ostatní konkurenti jenom přihlíželi. I díky tomu tak boje o další příčky byly vyrovnané.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

SKADE šli do osmého letošního finále v roli dvojnásobných vítězů minulých sérií. Začali navíc ve stejném tempu, když opanovali oba Miramary a za dvě hry si vybojovali 45 bodů, a tím i šílený náskok na konkurenci.

Následně se ale chopil otěží tým SHEESH, složený z bývalých hráčů ENTERPRISE a Hawkiho. Ten se dostal do hry výhrou třetí i čtvrté hry, a bylo jasné, že šampiona poznáme právě z dvojice těchto zmíněných týmů.

Pátou hru však opanoval někdo úplně jiný. Z poslední pozice pořadí se vytáhli hráči týmu Fany a posunuli se tím na hezké 7. místo. Fanoušci ale čekali na jiné rozuzlení. SKADE tradičně sbírali killy už od early game, ale vzájemný střet lépe zvládli SHEESH a posbírali klíčových 19 bodů, díky kterým vyhrávají osmé finále.

Krátce po eliminaci SKADE navíc SHEESH skolili také Imperishable Clan, který tím pádem přišel o šanci na stupně vítězů. Cryptova a Fadee Gaming v poslední hře dopadli ještě hůře, takže si bronzovou příčku ubránil tým Girl Lovers. Ten přitom většinu svých bodů nahrál už na úvodních dvou Miramarech.

Konečné výsledky 8. série
Konečné výsledky 8. série
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.