Přejít k hlavnímu obsahu

Dvě kvalifikace a MČR je tady. Nenech si utéct jednu z posledních příležitostí!

3. 10. 2022 | 10:00 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Letošní sezóna Vodafone MČR PUBG má za sebou osm turnajových sérií. Před námi jsou tak poslední dvě, ta nejbližší klepe na dveře. Další kvalifikace proběhne v pondělí 3. října, přihlásit se opět může naprosto každý. MČR se ale blíží, o to vypjatější jsou všechny souboje!
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Boje v rámci Vodafone MČR PUBG probíhají na dvou úrovních. Ti nejlepší se rvou o každé první místo a chtějí prokázat jasnou dominanci, ti ostatní naopak usilují o každý bod, aby jim postup na finále neutekl.

Aktuální pořadí je opravdu zamotané a ve hře je stále několik stovek bodů. Poslední dvě turnajové série jsou ideální příležitostí na skutečný tryhard, protože letošní sezóna už chýlí do svého závěru. V pondělní kvalifikaci najdeme místo naprosto pro každého, stačí jen složit čtyřčlenný tým a jít do akce.

V našich turnajích se sbírají body za umístění v dané hře a za počet killů. Ať už záříte spíše týmovou strategií, nebo naopak vyhledáváte živé cíle, tak je pondělní turnaj Vodafone MČR PUBG právě pro vás. V jedné lobby se potká vždy jen 16 týmů, čím lépe se umístíte, tím větší šance máte na body do MČR žebříčku.

Místo se najde opravdu pro každého, všichni museli nějak začínat. Na programu budou dva Miramary a tři Erangely, takže pokud budete mít svůj šťastný den, tak třeba právě i vy postoupíte do finále této série!

Harmonogram nejbližších turnajových sérií:
DatumTurnaj
Pondělí 3. října od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #9
Úterý 4. října od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #9
Pondělí 24. října od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #10
Úterý 25. října od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #10
Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: PUBG, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.