Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZSK streamerek: Září patří slovenské automobilové královně LadyHoonigan!

4. 10. 2022 | 18:17 Twitch
Po měsíci přichází opět shrnutí nejsledovanějších streamerek na české a slovenské scéně. Stejně jako minulý měsíc je tento obměněn o šampionku, protože září suverénně ovládla slovenská milovnice rychlých aut. Konkurenci nechala, co se týče čísel, daleko za sebou.
Top 10
Top 10
Zdroj: Twitch

1. místo

Jak jsme zmínili, tou nejsledovanější streamerkou na domácí scéně byla za měsíc září Nina „LadyHoonigan“ Zagozdzon. Ta se odvážila ke svému prvnímu subathonu. Vzala si tak příklad od své sokyně, vítězce srpnového žebříčku Lucii „Arennthia“ Zemanové. Stačilo ale 277 odvysílaných hodin během zářijových dnů, které se proměnily ve 105 306 zhlédnutých hodin ze strany diváků. Navíc dosáhla i největšího peaku a zároveň měla na streamu průměrně nejvíce diváků. Zkrátka ovládla téměř všechny možné disciplíny Twitch klání. 

LadyHoonigan
LadyHoonigan
Zdroj: Twitch

2. místo

Po druhé za sebou se musí Tereza „itsterez“ Herzánová smířit se stříbrem. Pravidelné každodenní vysílání ji tentokrát přineslo 33 187 zhlédnutých hodin, ale stále se udržuje na stupních vítězů po celý rok 2022. Jestli se chce ale vrátit na úplný vrchol, musí do své rutiny něčím zasáhnout.

itsterez
itsterez
Zdroj: Twitch

3. místo

Lucie „Arennthia“ Zemanová si po úspěchu v minulém měsíci zachovala setrvačnost sledovanosti a udržela se na stupni vítězů. Třetí pozici získala díky 19 582 zhlédnutým hodinám a o vlásek předčila svou konkurenci. Vyzkoušela neuvěřitelné spektrum her, ale nejpopulárnější byl prostě pokec.

Arennthia
Arennthia
Zdroj: Twitch

4. místo

Těsnější to být nemohlo, protože bronz utekl streamerce andullie o pouhých 30 hodin. Celkem 19 552 zhlédnutých hodin stačilo tedy pouze na čtvrtou pozici. Andullie ale nemá oproti kolegyním odvysíláno tolik, za to se u ní pravidelně scházelo více diváků. Navíc je to zatím její nejvyšší umístění v našem žebříčku tento rok! Uvidíme ji příští měsíc na bronzové příčce?

andullie
andullie
Zdroj: Twitch

5. místo

Stálicí v top desítce je Shil0u, které 16 753 zhlédnutých hodin pomohlo uzavřít horní polovinu zářijového žebříčku. Shil0u_ streamuje rozhodně méně než její konkurence, ale za to má na kanále nejvyšší návštěvnost, pokud se rozhodne jít live.

Shil0u_
Shil0u_
Zdroj: Twitch

6. místo

Premiéru mezi nejsledovanější desítkou má také kanál WeWeR1cKa. Na něm působí duo Veronika „WeWeR1cKa“ a Janka „CrazyJane2424“. Zaměřují se na hry, pokec, cvičení nebo třeba vaření. Variace různých streamů odměnila streamerky v podobě 15 595 zhlédnutých hodin.

WeWeR1cKa a CrazyJane2424
WeWeR1cKa a CrazyJane2424
Zdroj: Twitch

7. místo

Přestože má Kipinka  o trochu menší sledovanost než minulý měsíc, dokázala si polepšit v rámci tohoto žebříčku. Sedmou příčku obsadila díky 15 349 zhlédnutým hodinám. World of Tanks je opět hlavním chodem na herním menu!

Kipinka
Kipinka
Zdroj: Twitch

8. místo

Šárka „Claina“ Štvrtňová se tentokrát musí smířit až s osmou pozicí. Tvorba umění a GTA V přiměly v záři diváky zhlédnout na jejím kanále celkem 15 018 hodin zábavy.

Claina
Claina
Zdroj: Twitch

9. místo

Na devátou příčku se v září propadla Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková. Může zato především omezení času, které vysílání věnovala. Příští měsíc ale opět doufáme v nastolení její obvyklé sledovanosti a více než zářijových 12 975 zhlédnutých hodin.

Viktorkaa
Viktorkaa
Zdroj: Twitch

10. místo

Poslední a závěrečnou stramerkou je Marie „mayyya“ Linartová, která top desítku uzavírá se 12 439 zhlédnutými hodinami. Na záda jí ale šlape silná konkurence, kdo se udrží přes říjen?

mayyya
mayyya
Zdroj: Twitch
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.