Přejít k hlavnímu obsahu

Deváté finále série proběhne dnes večer. Pokoří někdo giganty domácí scény?

4. 10. 2022 | 14:55 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Říjen je tady a spolu s ním devátá letošní MČR série. V její kvalifikaci se naplnily dvě skupiny, takže rovná polovina týmů mohla postoupit do finále. I přesto měly některé hvězdy na mále a jiné dokonce do úterního streamovaného klání nepostoupily. Koho tedy uvidíme v akci?
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Kvalifikační skupina A měla nečekaného vítěze. Cucurru se letos tolik nevede a pro postup na finále MČR musí smazat ztrátu 350 bodů. V kvalifikaci deváté série předvedli nejlepší výkon ze všech, tak uvidíme, jestli na něj navážou i v úterý. Postup zde neutekl minulým vítězům SHEESH ani lídrům bodování Cryptově.

Vedle tohoto tria si postup vystříleli také GLORE, Infactus Gaming, NecroRaisers, Fany a GrassHoppers. O jediný bod nepostoupil Team Stars, o dva silný celek do środka. Chybět na finále bude také trojka letošního bodování Imperishable Clan nebo jiné známé celky REViTAL BlackTrains, Forza Ragazzi a OVG PUBG.

Skupina B měla jasného favorita. SKADE se ale poprvé představili bez finské hvězdy Jembtyho, který s týmem českou sezónu nedohraje, a překvapivě se trápili. Po slabém začátku si vybojovali postup až díky vyhrané poslední hře. Výhra skupiny připadla Girl Lovers, jenž výkonnostně navázali na minulý bronz.

Dalšími vítězi jednotlivých her byli NAGANO22, Dark Tigers a Team Meliora, kterým postup do úterního klání rovněž neutekl. Postupovou osmičku doplňují Fadee Gaming, Champers a Fourex. Neúspěch v kvalifikaci nejvíce mrzí DripGang a Golden Gunners, ve finále bude rovněž chybět TOP 16 tým S3XTASY.

Šestnáctičlenné složení finále už známe, výherce však teprve poznáme. V úterý večer se od 18:00 můžete těšit na pět parádních her, dvě na písečném Miramaru a tři v lesnatém Erangelu. Rozuzlení osmého finále můžeš sledovat na našem Twitchi, přímý přenos probíhá přímo ze studia ve Vodafone PLAYzone Areně.

Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.