Přejít k hlavnímu obsahu

Nový hráč, stejně špičková forma. SKADE triumfují letos už potřetí!

5. 10. 2022 | 11:07 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Deváté letošní sériové finále je za námi, vyvrcholení Vodafone MČR PUBG se tak blíží. V rámci kvalifikace totiž zbývá odehrát už jen poslední turnajovou sérii, která proběhne na konci měsíce. Boje o každý bod jsou napínavé, největší favorité ale nezklamali a získali další primát.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

SKADE oplývají neuvěřitelnou efektivitou. Z devíti sérií postoupili do finále pětkrát a popáté útočili na medaile. Jejich cesta po minulém stříbru totiž začala nezastavitelným Miramarem, který dvakrát opanovali a na tyto výhry navázali i ziskem prvního Erangelu. Šílený náskok po třech hrách nedokázal nikdo smazat, i když se SKADE poslední dvě hry nevydařily. Zkušení hráči posílení o JustDuffa a zahraničního hosta BadBoye tak získali třetí svůj letošní triumf a medailová jízda je katapultovala už na 2. místo celkového bodování.

O druhé místo probíhal mnohem delší a napínavější boj. Po slabším startu tým Fourex zabral a v posledních dvou hrách nasbíral největší počet bodů. Právě skvělý finiš jej vymrštil na stříbrnou pozici a upevnil pozici v boji o postup na finále Vodafone MČR PUBG. Se třetím místem se museli spokojit dlouhodobí lídři z Cryptovy, kteří doposud nechyběli ani na jednom sériovém finále a jejich konzistentnost je úžasná.

Se svým výkonem a sedmým místem v tabulce budou hodně spokojení hráči Infactus Gaming. Právě tohle umístění je dostalo mezi 16 nejlepších týmů a v poslední sérii tak budou postupovou pozici bránit. Mimo šestnáctku naopak vypadl Team Meliora, jenž skončil na 13. příčce. Ještě o jedno místo lépe než Infactus se umístili Cucurru, kteří ale ztrácejí stále několik stovek bodů a poslední sérii by museli celou vyhrát.

Závěrečné boje o postup na vrchol sezóny jsou neúprosné. Týmy od 8. do 17. místa dělí pouze 200 MČR bodů, účast na finále Vodafone MČR PUBG má před posledním turnajem pouhá polovina účastníků. Připomínáme, že za jednu sérii je možné získat až 350, přičemž vyhoření v kvalifikační skupině může znamenat nulu. V závěrečné sérii se budou dít velké věci, celky pod těsně čarou jsou hladové. Současně si všichni musejí dát pozor i na sestavy. Scénáře se skutečnými složeními týmů vám nastíníme zase příště.

Výsledky 9. turnajové série
Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.