Přejít k hlavnímu obsahu

Nejen urážky za odhalení tváře. Dream se dočkal i obří podobizny z kartonu

7. 10. 2022 | 20:36 Zajímavost
Odezvy na odhalení populárního tvůrce se různí. Vlna urážek, ale také podpory. Jeden vychytralý TikToker oslavil odhalení Dreamovy tváře ve velkém stylu. Vytvořil přes 6 metrů vysokou kartonovou podobiznu hvězdy Minecraftu během několika hodin od nahrání Dreamova virálniího videa.
Dream a jeho obrovská podobizna z kartonu
Dream a jeho obrovská podobizna z kartonu
Zdroj: YouTube: Dream/TikTok: Tobyn Jacobs

Dream je jedním z nejznámějších , ne-li nejznámější, tvůrce obsahu Minecraft na internetu a svou tvář konečně ukázal světu před pár dny. YouTuber po celou svou kariéru skrýval svůj vzhled před internetem, na fotkách si zakrýval obličej maskou v podobě smajlíka a k online reprezentaci používal digitální umělecká díla. S miliony fanoušků po síti se jeho oficiální odhalení okamžitě stalo virálním. A jeden člověk se rozhodl udělat ten okamžik ještě „větší“, než už byl.

TikToker Tobyn Jacobs je tvůrce obsahu, který se specializuje na vytváření obrovských lepenkových výřezů, obvykle pro celebrity a anime postavy. Poslední osobností, která dostala kartonovou úpravu, byl právě Dream. A Jacobs svůj úkol splnil v rekordním čase.

@tobynjacobs In light of events I’ve decided to something a bit different from what I usually make #dream #dreamfacereavel #dreamsmp ♬ Minecraft - C418

Tvůrce veledíla vytvořil masivní strukturu asi za šest hodin, přičemž k dosažení obřího výřezu použil 218 stran papíru. „Pracovat tak rychle byla vlastně zábava,“ řekl Jacobs o svém výkonu, „Obvykle nenávidím, když je na mě příliš velký tlak, ale byl jsem v zajetých kolejích, takže jsem měl silnou touhu  výřezy dokončit.“ Jeho videa dokumentující proces nasbírala dohromady přes pět milionů zhlédnutí, přičemž autoři komentářů byli ohromeni i šokováni masivní tvorbou.

Odhalení Dreamovy tváře bylo jistě velkým okamžikem v historii internetu. Ačkoli byl Dream z velké části chválen ostatními tvůrci obsahu, kteří ho Facetimeovali během bleskového útoku na sociálních sítích před jeho oficiálním odhalením, nezdálo se, že by na internet udělal dojem jeho vzhled. Ve skutečnosti jedním z hlavních trendů na Twitteru po odhalení jeho tváře bylo „je ošklivý“, přičemž někteří naříkali nad tím, že čekali jen na „průměrně“ vypadajícího chlapíka, aby ukázal svou tvář.

S masivní fanouškovskou základnou, jako je ta jeho, jeden také nasbírá slušné množství haterů. Bylo téměř jisté, že kvůli těmto dvěma faktorům dostane kvůli svému vzhledu co proto. Hvězda YouTube, MoistCritikal, v nedávném videu upozornila na pár informací o tomto tématu. „Je spousta lidí, kteří ho nenávidí, nenávidí jeho fanouškovskou základnu, nemohou toho chlapa vystát,“ řekl, „Takže mám pocit, že bez ohledu na to, co tady udělal, tohle se stane. To bylo nevyhnutelné. Mohl odhalit obličej a ukázalo by se, že za maskou je nejpohlednější obličej na světě a Twitter by ho stejně sežral zaživa a nazval ho ošklivým.“ 

Jistě, Dream je bohatý a slavný. Určitě už měl co do činění s horšími urážkami. Ale něčí status by neměl být omluvou pro ostatní, aby se k němu chovali špatně. Naštěstí Dream toto odhalení už nějakou dobu plánoval a tak byl jistě na variaci reakcí připraven.

Štítky: Youtube, twitter, DreaM
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.