Přejít k hlavnímu obsahu

Hrát za Messiho v Call of Duty? To není vtip, ale potenciální budoucnost franšízy

13. 10. 2022 | 14:00 Warzone Spekulace
Nový leak tvrdí, že někteří z nejslavnějších fotbalistů světa se objeví v Modern Warfare II a Warzone 2.0 buď jako operátoři, nebo jako jednotlivé skiny. Které fotbalisty si tedy Activision Blizzard vybral? A můžeme tomuto leaku opravdu věřit?
Call of Duty/Messi
Call of Duty/Messi
Zdroj: Activision/Twitter

Zobrazení celebrit v Call of Duty a jiných titulech není nic nového. Tento nejnovější leak se ale zdá být ambiciózní. Do franšízy totiž Activision Blizzard hodlá přenést a představit některá z největších fotbalových jmen. Kdo je na seznamu hráčů, kteří si to mažou do populární střílečky? Rozhodně nejde o neznámé hvězdy.

Můžeme ale tomuto uživateli věřit? Důkazy po ověření některých jeho předchozích tvrzení se ukázaly jako pravdivé, ale 100% přesnost bohužel chybí. Například poté, co se objevily leaky o Advanced Warfare 2, TheGhostOfHope se k tomuto tvrzení připojil. Důvěryhodný zdroj Charlie však tuto skutečnost popřel.

Nelze tak dát pečeť na vše, co TheGhostOfHope tvrdí. Není ale jediným, kdo slavné fotbalisty uvádí. Důležité je, že nikdo tohle tvrzení zatím ještě nevyvrátil. Vývojáři jsou si dobře vědomi toho, kolik peněz by tyto skiny vydělaly a možná tak vsadí na fotbalovou kartu. Zájem hráčů napovídá, že by se mohlo jednat o krok správným směrem.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.