Přejít k hlavnímu obsahu

Top příchuť Pringles? Nejlepší šestnáctka Vodafone MČR Hearthstone má jasno!

14. 10. 2022 | 16:13 Hearthstone Zajímavost
Představte si, že stojíte před veledůležitou volbou. Kdybyste si měli vybrat jednu jedinou příchuť Pringles, kterou byste jedli do konce života, jak byste zvolili? Na tuto záludnou otázku odpověděli účastníci Vodafone MČR Hearthstone, kteří se o tomto víkendu utkají o titul, věčnou slávu a šťavnatý prize pool.
Jaká je oblíbená příchuť Pringles?
Jaká je oblíbená příchuť Pringles?
Zdroj: PLAYzone

U každé hry panují jiné podmínky. Hearthstone se například nezaměřuje tolik na rychlou reakci a prvotřídní aim, ale primárně na taktiku a přemýšlení. Proto si také hráči na rozdíl od jiných titulů mohou dovolit i nějaký snack uprostřed velkolepé bitvy. Co si budeme nalhávat, nějaká ta pochutina během hraní vždycky přijde vhod. 

Není nad klasiku

Pringles příchuť Original je dodnes nejtradičnější volbou. Z řad Hearthstone hráčů mezi jeho příznivce patří Michal „Misaks“ Syrovátko, Milan „m1lan“ Šnajdr, Lukáš „Rjú“ Vícen, loňský vicemistr Michal „JoŽo“ Jozefek i úřadující šampion Jaromír „Jarla“ Vyskočil. Nebudeme si nic namlouvat, klasice se nic nevyrovná.

Dále už jsou hráči vybíravější, jedna příchuť ale má přece jen navrch. Texas BBQ by si zvolili zkušení hráči Ondřej „JaMMeX“ Wohlrab a Jakub „Padrub“ Pardubský. Další názory už jsou jedinečné.

Partneři Vodafone MČR Heartstone
Partneři Vodafone MČR Heartstone
Zdroj: PLAYzone

Konzervativní zůstal Vojtěch „Crtk“ Dluhoš, který je věrný Paprice. Matyáš „Matty“ Kalužný zase obohatil klasickou slanou přichuť octem. Salt & Vinegar byla u někdejšího šampiona jasnou volbou.

Dominik „Eichii“ Eichenberger by si vybral Smokey Bacon, zatímco jeho spoluhráč Tomáš „Baron Fousek“ Hříva by šel pro Wasabi nebo Jalapeno. Má to hold rád ostré! Pálivému holduje i šampion Vodafone Midseasonu Benjamín „Benko“ Mravec, konkrétně by si zbytek života nejraději okořenil příchutí Hot & Spicy.

Pringles ale nabízí nepřebernou řadu možností. Štěpán „Norwis“ Šimek by si libuje jemnou chutí Spring Onion, podobně je na tom i debutant Martin „Kapr“ Švácha, jemuž nejvíce chutná Cheese & Onion.

Náročnější labužníci nakonec. Václav „Couchees“ Kubíček má na prvním místě příchuť Honey Mustard, zatímco David „davidek“ Lorenc preferuje Doner Kebab. Jak se říká: sto lidí, sto chutí!

A jaká je vaše oblíbená příchuť Pringles? Také vás během hraní honí mlsná, nebo si snack dopřáváte až za odměnu?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.