Přejít k hlavnímu obsahu

FNCS Invitational 2022 se blíží! Epic Games odhalil podrobnosti

15. 10. 2022 | 17:30 Fortnite Turnaj
První osobní turnaj ve Fortnite po třech letech klepe na dveře a hráči z celého světa jsou připraveni pomalu vyrazit do Raleigh v Severní Karolíně. Mnoho nejlepších profesionálů uvidíme na pódiu a nyní nám Epic Games podrobně popsal, na co všechno se můžeme těšit.
FNCS Invitational 2022
FNCS Invitational 2022
Zdroj: Epic Games

Během listopadového turnaje budou pozvaní kompetitivní hráči mezi sebou soutěžit o to, kdo obstojí nad ostatními. Na konci dvoudenního turnaje zvedne nad hlavu pohár FNCS Invitational pouze jedno duo.

O pořadí se utkají v celkových 12 zápasech, přičemž každý den bude mít šest her. Každá pozice si ukrojí podíl z celkového prize poolu 1 milion dolarů. Odměna za první místo je 200 000 dolarů a cenou útěchy na poslední příčce bude 1 000 dolarů. Nikdo tak neodejde s prázdnou.

Samozřejmě, ne každý bude moci sledovat turnaj osobně, a proto nabízí Epic Games celou řadu kanálů, kde můžeme událost sledovat. Pro začátek můžete sledovat oficiální živý přenos FNCS Invitational přímo ve hře na ostrově Legends Landing, kde budete i plnit speciální úkoly a získáte kosmetiku do hry. Kód ostrova je 3303-7480-5925. K dispozici bude také možnost sledování na Twitchi, YouTube, Twitteru a TikToku.
 

Hráči, kteří se budou dívat na Twitchi, budou mít také jedinečnou možnost získat již tradiční dropy. Ujistěte se tedy, že váš účet Epic Games je spárován s vaším účtem Twitch.

Pro ty, kteří chtějí show streamovat sami, vývojář poskytne odkaz na čistý zdroj prostřednictvím své webové stránky. Streameři tak budou mít možnost vysílat FNCS bez hlasů komentátorů z místa.  

FNCS Invitational se bude konat 12. a 13. listopadu a Epic Games nakonec přidal pro obrovský zájem více míst. Stále tak můžete ještě vstupenku získat. Ano, není to úplně za rohem, ale co neuděláte pro to, abyste fandili svému oblíbenému hráči v milionovém turnaji.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.