Přejít k hlavnímu obsahu

Hacker se naboural hvězdě Twitche a OnlyFans do bankovního účtu. Miliony se mu ale ukrást nepovedlo

15. 10. 2022 | 19:33 Zajímavost
Obětí hackerského pokusu o odcizení skoro 23 milionů korun není nikdo jiný, než internetová celebrita Kaitlyn „Amouranth“ Siragusa. Hacker nemohl přidat na platformu své vlastní bankovní údaje, protože je nebylo možné ověřit, což vedlo k oznámení streamerce. Loupež se tak nevydařila.
Amouranth po útokem hackera
Amouranth po útokem hackera
Zdroj: Instagram/Getty Images

Amouranth vybudovala úspěšnou kariéru nejen díky streamování na Twitchi, ale také si vydělala neuvěřitelné množství prostředků pomocí svého účtu OnlyFans. Jen v minulém roce se vyšplhala na dechberoucí částky díky různým sociálním sítím, ale příjmy právě z proslulého OnlyFans dosáhly stamilionů. To zní dělá velmi bohatou osobu a zároveň potenciální terč zlodějů.

Před pár dny jí přišlo upozornění, že se nepodařilo „ověřit platbu“. To vedlo ke zjištění o hackerovi, který si chtěl veškerou částku na kontě přivlastnit. Když Amouranth sdílela tento incident, poznamenala, že existují určitá omezení, jak často a v jaké výši může vybírat prostředky ze svého účtu, takže každé čtvrtletí provádí kvůli ochraně zvláštní výběr.

Se všemi těmi penězi stále na jejím účtu a prvním hackerem, který byl pravděpodobně stále na svobodě, se zdálo nevyhnutelné, že dojde k dalšímu pokusu. A měla pravdu. O dva dny později se pokus o odcizení zopakoval, opět neúspěšně. Vše vyvolává dojem, že se jedná o stejného hackera, ale je možné, že jde o jiný označený účet.

I když je dobré vědět, že OnlyFans zajišťuje bezpečnost streamerčina účtu, fanoušci doufají, že pachatel bude včas dopaden a postaven před soud.

Zdroj: Twitter
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.