Přejít k hlavnímu obsahu

Evropa proti Ukrajině v charitativním zápase! Porazí Edward Smooyův tým?

17. 10. 2022 | 20:15 Counter-Strike 2 Reportáž
Tým legendarního veterána Counter-Striku Ioanna „Edward“ Sukharieva si zahraje v charitativním showmatchi pro Ukrajinu, který je pořádán organizací Ukraine South Freedom. Jeho sokem nebude nikdo jiný než tým britského hráče Owena „smooya“ Butterfielda.
smooya
smooya
Zdroj: ESL Gaming


Pojďme si představit hráče jednotlivých týmů. V soupisce týmu Ukrajina se bude nacházet již zmíněný Ioann „Edward“ Sukhariev na pomoc mu přijde hráč hrající v týmu Natus Vincere, Viktor „⁠sdy⁠“ Orudzhev. Po jeho boku bude stát bývalý hráč NaVi junior Daniil „headtr1ck“ Valitov, který již v minulosti prokázal své tier1 kvality. Na pomoc mu přijde i bratr s1mpla, Alexey Kostylev a soupisku dokončí ukrajinský streamer Diana Rice.

Proti nim se utká evropský celek, ovšem s ukrajinskou většinou. V čele týmu bude stát bývalý hráč fnatic a BIG, Owen „smooya“ Butterfield, pomocnou ruku mu nabídne bývalý hráč academy týmu Astralis Frederik „⁠Fessor⁠“ Sørensen. Přidají se k nim i dva streameři, třiatřicetiletý Arseny „⁠ceh9⁠“ Trynozhenko, který dříve profesionálně hrál za NaVi a Slevin „⁠Kyivstoner⁠“ Dadyan. Poslední součástkou stroje bude fotbalová hvězda Yevhen Konoplyanka.

Celý zápas  se bude hrát na nejhranějších mapách CS:GO ve formátu BO3. Mapou první bude prašný dust2. Mapou druhou bude horoucí Inferno a sérii dokončí  mapa Mirage, jakožto momentálně nejhranější mapa Counter-Striku. Mapy se budou hrát všechny nezávisle na výsledku prvních dvou.

Zápas můžete sledovat ve čtvrtek 17.10. v 19:00,  v ukrajinštině na Twitchi ceh9.