Přejít k hlavnímu obsahu

Top moment pro mě byla Milanova radost a úsměvy hráčů, říká Matěj "Tecik" Šturma o Vodafone MČR

18. 10. 2022 | 09:00 Hearthstone Rozhovor
Matěje „Tecik“ Šturmu nemusíme nijak představovat. Spolu se svým komentátorským parťákem Skerim nás celou Vodafone MČR sezónu provázel nejen při offline eventech, ale také u pravidelných online finálových sérií. Jak hodnotí letošní sezónu? A vyšly mu předturnajové predikce?
Matěj "Tecik" Šturma
Matěj "Tecik" Šturma
Zdroj: PLAYzone

Co říkáš na prostředí Vodafone PLAYzone Areny?

Atmosféra úplně luxusní, fakt skvělá a stejně tak i diváci. Byl jsem překvapený, kolik jich došlo. Arena vypadá opravdu dobře a hrozně rád se sem vracím. Byl jsem tady i mimo HS, prostředí je tady skvělý… Jídlo, tak na to si nemůžu vůbec stěžovat a navíc spolukomentátor Synthetic, který tady vaří. Fakt si nemůžu stěžovat vůbec na nic. Hrozně moc se mi to taky líbí a tím, jak je to tady v Praze, tak to mám i relativně kousek a rád se tady vždycky vracím.

Věčně usměvavý Matěj "Tecik" Šturma s jeho komentátorským parťákem Ondřejem "Skeri" Škeříkem
Věčně usměvavý Matěj "Tecik" Šturma s jeho komentátorským parťákem Ondřejem "Skeri" Škeříkem
: PLAYzone

Před turnajem jste s ostatními komentátory tvořili predikce. Jak jsi se svým odhadem dopadl?

Na vítězství jsem favorizoval Jarlu. Ten vypadl hned 1. den a stejně tak dopadl i můj černý kůň Matty. Takže predikce mi letos nevyšly vůbec, ale tak to v HSku občas bývá. Bylo tam nějaký RNG, někdy nešlo udělat vůbec nic. To třeba v případě Járy, který dostal 3:0 od Parduba, ale k HS to patří. Celkově jsem si MČR moc užil. 

Co byl pro tebe nejzajímavější moment sezóny, kromě samotného grandfinále?

Jednak to byl Midseason, ten pro mě byl prvním větším turnajem, který jsem mohl komentovat společně se Skerim a užíval jsem si každej okamžik. Potom asi to setkávání se s hráči, možnost večer si tady sednout a všechno si to rozebrat. To jsou za mě ty top chvíle, když se o tom můžeme pobavit hned tady na místě. 

A nakonec. Jaký moment bys vypíchl jako ten absolutní top celého víkendové finále?

Myslím si, že Milanova radost a úsměvy hráčů vždy po rozhovorech.

Partneři Vodafone MČR
Partneři Vodafone MČR
: PLAYzone
Veleneúspěšný rekreační progamer, jehož splněným snem je psaní článků sám o sobě. Ve volném čase ho najdete zalezlého u dětské karetní hry, na Riftu, nebo bájném ostrově zvaném Catan.