Přejít k hlavnímu obsahu

Skeri: Hearthstone komunita se umí sejít, zapařit a udělat tu z toho příjemné místo

19. 10. 2022 | 15:00 Hearthstone Rozhovor
Ex-admin, mnohoúčelový komentátor, esport influencer a zarputilý fanoušek fotbalové Sparty. To vše pasuje na Ondřeje „Skeri“ Škeříka, hlavního komentátora letošního Vodafone MČR ve hře Hearthstone. Ten se v našem rozhovoru rozpovídal nejen o tom, bez jaké příchutě Pringles by si nedokázal představit život a co pro něj znamená komentování s Tecikem.
Ondřej "Skeri" Škeřík během komentování
Ondřej "Skeri" Škeřík během komentování
Zdroj: PLAYzone

Oblíbená příchuť Pringles?

Klasická oranžová paprika, protože na tý jsem vyrostl a zůstala mi v srdci nejdýl. Nedovedu si ji odpustit.

Jak si vnímal atmosféru Vodafone PLAYzone Areny?

Musím říct, že s Arenou jsem celkově mega spokojen, protože jsem tady už odkomentoval pár eventů a zrovna tento víkend byla atmosféra suprová. Hearthstone komunita prostě vždycky byla taková, že se umí sejít a v rámci nějakých mezí tady řekněme „zapařit“ a udělat tu z toho takový příjemný místo. Fandilo se tady hezky, nebyly tady nějaký hejty mezi hráčema, rozepře mezi fanouškama. Já jsem vlastně spoko. Nakonec se všem zatleskalo, všichni si odnesli, co potřebovali. Takže za mě good.

Jak dopadly tvé předturnajové predikce?

Já jsem ve svých predikcích trochu vyhořel. Na mistra jsem pasoval Eichiiho, takže tam mi to vyšlo skoro, ale třetí místo tady dobrý. Trefil jsem ho alespoň na stupeň vítězů. Na jeho vyzyvatele jsem pak tipoval Norwise, ten se teda v sobotu rozhodl tak trošku nesplnit a na závěr jsem jako černého koně tipoval Coucheese, a tam to taky tak úplně neklaplo. Ve výsledku jsem ale rád za to, že to dopadlo, jak to dopadlo. M1lan si první místo po těch letech rozhodně zaslouží.

Kromě samotného komentování se Skeri zhostil i moderování několika soutěží
Kromě samotného komentování se Skeri zhostil i moderování několika soutěží
: PLAYzone

Tvůj TOP moment celého finále?

Ty brďo. To bychom tady byli do zejtra, kdybych je měl vyjmenovat všechny. Jako top moment z finále... Asi M1lanova radost potom, co vyhrál. Bylo na něm vidět, že je po tom úspěchu hladovej a že když je v tom finále, tak si to chce urvat pro sebe a odnést si to.

A co TOP moment celé letošní Hearthstone sezóny?

Z celé sezóny se to vybírá hrozně těžko, takže to řeknu šalamounsky. Z celé sezóny mám největší radost, že jsem mohl komentovat s mým dobrým kamarádem Tecikem, protože to potvrdilo mou teorii, že když si se svým komentátorský parťákem rozumíš jako člověk, tak to komentování je pak o level jinde.

Patrtneři letošního Vodafone MČR
Patrtneři letošního Vodafone MČR
: PLAYzone
Veleneúspěšný rekreační progamer, jehož splněným snem je psaní článků sám o sobě. Ve volném čase ho najdete zalezlého u dětské karetní hry, na Riftu, nebo bájném ostrově zvaném Catan.