Přejít k hlavnímu obsahu

PG Cyber Café na všech počítačích nabízí Microsoft Office 2007

Praha 28. dubna 2008 - Síť internetových kaváren a počítačových heren PG Cyber Café nabízí svým zákazníkům bezkonkurenční podmínky pro vyřizování pracovních záležitostí, síťovou komunikaci i hraní her, od 1. května 2008 se v PG Cyber Café můžete těšit na nový balík Microsoft Office 2007 na všech počítačích a s tím související další vylepšení kvality služeb. Manažer řetězce PG Cyber Café Martin Koubek řekl: „V našich Cyber Café jsme dříve používali balík OpenOffice, který postačoval pro standardní úroveň kancelářské práce, ale s ohledem na přání zákazníků jsme se ale rozhodli zakoupit balík Microsoft Office 2007. Ten posouvá možnosti využití počítače zase o kus dál a umožňuje uživatelům tvořit výborně vypadající dokumenty ještě pohodlněji než doposud." Přehlednější ovládací panely, nové otevřené souborové formáty, řada vylepšení a nových funkcí - to jsou jen některé z charakteristik balíku Microsoft Office 2007.
Výchozí obrázek

Praha 28. dubna 2008 - Síť internetových kaváren a počítačových heren PG Cyber Café nabízí svým zákazníkům bezkonkurenční podmínky pro vyřizování pracovních záležitostí, síťovou komunikaci i hraní her, od 1. května 2008 se v PG Cyber Café můžete těšit na nový balík Microsoft Office 2007 na všech počítačích a s tím související další vylepšení kvality služeb.

Manažer řetězce PG Cyber Café Martin Koubek řekl: „V našich Cyber Café jsme dříve používali balík OpenOffice, který postačoval pro standardní úroveň kancelářské práce, ale s ohledem na přání zákazníků jsme se ale rozhodli zakoupit balík Microsoft Office 2007. Ten posouvá možnosti využití počítače zase o kus dál a umožňuje uživatelům tvořit výborně vypadající dokumenty ještě pohodlněji než doposud." Přehlednější ovládací panely, nové otevřené souborové formáty, řada vylepšení a nových funkcí - to jsou jen některé z charakteristik balíku Microsoft Office 2007.

Součásti balíku Microsoft Office 2007:

Microsoft Word 2007 (textový procesor)Microsoft Excel 2007 (tabulkový kalkulátor)Microsoft Outlook 2007 (e-mailový klient)Microsoft PowerPoint 2007 (program pro vytváření prezentací)Microsoft Access 2007 (databázový program)Microsoft Publisher 2007 (univerzální editor publikací)

Kancelářský balík Microsoft Office 2007 se během necelého roku od vydání stal novým standardem v této oblasti, stále ale umožňuje uložit vytvořené soubory tak, aby s nimi mohli pracovat i vlastníci starších verzí Microsoft Office. Najít na internetu potřebné informace, sepsat o tématu několikastránkový text a vytvořit prezentaci? V hernách PG Cyber Café díky balíku Microsoft Office 2007 nebudete mít žádný problém.

Provozovny PG Cyber Café vybavené balíkem Microsoft Office 2007:

PGCC Babylon - LiberecPGCC Nový Smíchov - Praha 5PGCC Palác Flóra - Praha 3PGCC Palace Cinemas Olympia - BrnoPGCC Prodigy - Praha 6PGCC Prior - ProstějovPGCC Prior - ZlínPGCC Velký Špalíček - BrnoPGCC Village Cinemas - Praha 5PGCC Zlaté Jablko - Zlín (od 16.5.08)PGCC Bondy - Mladá Boleslav (od 12.5.08)

O síti PG Cyber Café:

PG Cyber Café jsou místem, kde provozovatel garantuje vysokou úroveň všech služeb pro práci, komunikaci i hraní her. Kvalitní hardware, velký výběr programů i počítačových her, příjemné prostředí a vyškolená obsluha, to je koncept fungující ve více než 30 hernách v České republice a na Slovensku. Díky úzké spolupráci s výrobci hardwaru, vydavateli her i tvůrci softwaru můžeme našim návštěvníkům nabídnout mnohem víc než ostatní. Další informace o PG Cyber Café naleznete na adrese http://www.cyber-cafe.cz.

Kontakt:
Daniel Mikšovský - ředitel
Tel.: +420 603 419 870
Email: miksovsky@progamers.cz