Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí hvězdy, streameři a NEOFRAG. Kdo všechno se představí na Red Bull Flick?

23. 10. 2022 | 11:45 Counter-Strike 2 Preview
Na světové finále v Kodani to mohou dotáhnout jen ti nejlepší z nejlepších. Slovenskou kvalifikaci Red Bull Flick ovládli zkušení borci Peter „naturaL“ Turčan a Ľuboš „HenkkyG“ Ilko, vyvrcholení českého odnože však nabídne ještě větší hvězdy. Kromě nich uvidíte bojovat i streamery a dočkáte se showmatche se světoznámými borci z OG. O víkendu to bude velké!
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Zdroj: Red Bull

Největší hvězdy

Autoklub ČR bude v neděli hostit spoustu známých borců. Mezi největší favority na titul budou patřit Obrábeči tvoření Robertem „manguss“ Kasperem a Tomášem „system“ Zemkem z ENTERPRISE. Největší konkurencí jim budou Zákusečky – Jan „HONES“ Urválek a Matúš „matys“ Šimko ze Sampi.Tipsport.

Showmatch jak víno!

Součástí nedělního programu bude od 17:00 také fenomenální showmatch. V netradičním boji se proti sobě postaví Erik „The eLiVe“ Sith a Tereza „itsterez“ Herzánová za ENTERPRISE versus Michal „leckr“ Kadlíček a Jan „HaiseT“ Bairich za Entropiq. Sladkou odměnou bude možnost vyzvat reprezentanty evropského týmu OG, ve kterém českou hvězdu Adama „NEOFRAG“ Zouhara doplní Nemanja „nexa“ Isaković.

Harmonogram akce
Čas 
10:45Začátek skupinové fáze a streamu
13:50 Začátek play-off a otevření veřejnosti
17:00Showmatch OG, EP, EIQ
18:15Semifinále (BO3)
20:15Velké finále (BO3)

Sehrané pušky

Respektovaná jména najdeme ale i v jiných dvojicích. Rudolf „Rutk0“ Kovalčik a Simon „KWERTZZ“ Horák uvidíme jako Gothboicliquie23, silné duo DARBERCUTE zase tvoří Filip „Darber“ Böhm a Martin „zur1s“ Sláma. Hrozit bude i jejich bývalý kolega Matěj „twist“ Petráš spolu s Jiřím „azak“ Hausnerem.

Široká konkurence

Tím ale výčet nekončí. Simon „suplicK“ Skuplík se představí ve dvojici s Ondřejem „Crazyy“ Švecem, jenž může v turnaji potkat Petra „iNte_“ Sehnala s Janem „kavak“ Knesplem. Bez šance nejsou například ani Lenochodi alias bývalí hráči Zero Damage, Kryštof „Shofex“ Hajdík a zkušený Tomáš „tMs1k“ Zelenka.

Red Bull Flick 2022

Streameři v akci

Mezi šestnáctkou kvalifikovaných účastníků o světové finále najdeme i dva známé tvůrce. Uspět mezi ostřílenými borci se bude snažit czMarv se svým kolegou worteggem, stejně jako TomT a jeho spoluhráč Jury. Jejich fanoušci by si finále neměli nechat ujít, ve hře je finále s dotací přes 1,2 milionu korun!

Překvapí někdo?

Z početné startovní listiny ale může uspět i někdo z outsiderů. Sufy a MatyOff si z Bratislavy odvezli stříbro a do Prahy míří ještě za cennějším kovem. O slávu a postup budou usilovat také The Prodigy (somealone, GraferKo), rgenpeek (Slyzak, Maraaa79), We Tried (VinZ, Wazzy) a Pony (olooro, Majkky5G).

Rozlosování skupin
Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
Obráběči
system + manguss
The Prodigy
somealone + GraferKo
Zakusecky
HONES + MATYS
rgenpeek
Slyzak + Maraaa79
Lenochodi
Shofex + tMs1k
PynjasInNijamas
TomT + Jury
Pony
olooro + Majkky5G
JakZaMlada
Sufy + MATYOFF
Gothboiclique23
KWERTZZ + Rutk0
We Tried
VinZ + Wazzy
DARBERCUTE
zur1s + Darber
WorMars
czMarv + wortegg
upol power
nAchy + M1nT
Crazyy832 party
Crazyy + suplicK
Z BRADAVIC
iNte + kavak
vidim za roh
twist + azak
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.