Přejít k hlavnímu obsahu

Časopis FRAG zdarma v hernách PG Cyber Café

V těchto dnech vychází druhé číslo herního časopisu FRAG a přináší 50 stran našlapaných informacemi o aktuálních hrách pro mobilní telefony. Bomberman, EURO 2008, Prince of Persia - to jsou jen některé z recenzovaných her, jimiž se ve FRAGu autoři podrobně zabývají. Nechybějí tématicky zaměřené články (filmové hry, oddychové online hry) ani informace o mobilních telefonech, v rámci velké soutěže se hraje o čtyři mobilní telefony Sony Ericsson W580i.Z 21 recenzovaných her si vybere opravdu každý, fotbalisté sáhnou po UEFA EURO 2008 od mobilní divize Electronic Arts, trumfem příznivců plošinovek je klasický Prince of Persia, závodníci zase určitě vyzkoušejí mobilní verzi nejnovějšího dílu Need For Speed s názvem ProStreet. Populárního Bombermana asi není potřeba představovat nikomu, absolutní hodnocení 10/10 si hra nevysloužila náhodou a obzvlášť přes bluetooth je to brutální řežba.
Výchozí obrázek


V těchto dnech vychází druhé číslo herního časopisu FRAG a přináší 50 stran našlapaných informacemi o aktuálních hrách pro mobilní telefony. Bomberman, EURO 2008, Prince of Persia - to jsou jen některé z recenzovaných her, jimiž se ve FRAGu autoři podrobně zabývají. Nechybějí tématicky zaměřené články (filmové hry, oddychové online hry) ani informace o mobilních telefonech, v rámci velké soutěže se hraje o čtyři mobilní telefony Sony Ericsson W580i.

Z 21 recenzovaných her si vybere opravdu každý, fotbalisté sáhnou po UEFA EURO 2008 od mobilní divize Electronic Arts, trumfem příznivců plošinovek je klasický Prince of Persia, závodníci zase určitě vyzkoušejí mobilní verzi nejnovějšího dílu Need For Speed s názvem ProStreet. Populárního Bombermana asi není potřeba představovat nikomu, absolutní hodnocení 10/10 si hra nevysloužila náhodou a obzvlášť přes bluetooth je to brutální řežba.

Za FRAGem nestojí žádní zelenáči, šéfredaktorem je Lukáš Bašta (Hratelně, Cheat), v rolích speciálních hostů recenzují Jan Modrák a Mikoláš Tuček (SCORE). Nejnovější FRAG je v hernách PG Cyber Café samozřejmě k mání zcela zdarma, ale neváhejte, k dispozici je jen omezený počet kusů.

Zapojené herny PG Cyber Café:

VOLNÝ PGCC Babylon LiberecVOLNÝ PGCC Nový Smíchov PrahaVOLNÝ PGCC Olympia BrnoVOLNÝ PGCC Palác Flóra PrahaVOLNÝ PGCC Prior ProstějovVOLNÝ PGCC Prior ZlínVOLNÝ PGCC Prodigy PrahaVOLNÝ PGCC Velký Špalíček BrnoVOLNÝ PGCC Anděl Praha

Více informací o časopisu FRAG najdete na jeho domovských stránkách http://www.frag.cz, adresy heren PG Cyber Café a informace o nich pak na http://www.pgcc.cz.

Zdroj: www.pgcc.cz