Přejít k hlavnímu obsahu

Den D letošní kvalifikace. Kdo si vytáhne černého Petra a nepostoupí na MČR?

25. 10. 2022 | 15:01 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Poslední říjnový týden je ve znamení vyvrcholení celoročního snažení v PUBG: Battlegrounds. Po devíti turnajových sériích jsou karty rozdány, v nižších patrech ale stále není rozhodnuto, kdo postoupí na Vodafone MČR PUBG. Jeden tým na hraně v kvalifikaci selhal a na finále bude chybět, ostatní tak budou chtít zvednout hozenou rukavici. Sledujte stream!
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Pondělní kvalifikace 10. série má jen jednoho poraženého. NecroRaisers sice do finále nepostoupili, ale stejně jako s neúčastnícími se Dark Tigers už mají postup na vyvrcholení sezóny jisté. Aktuálně se dá říci, že známe 10 jistých účastníků finále sezóny, dále je ale situace před večerním streamem stále zapeklitá.

Kvalifikační skupiny ovládli SKADE a Cryptova, tentokrát se ale budeme bavit o jiných týmech. Nejdůležitější je totiž fakt, že GLORE v kvalifikaci selhali a v úterním klání se nepředstaví. Jelikož se řadí mezi týmy na 11. až 17. místě, z nichž jeden večer půjde z kola ven, tak se budou spoléhat jen na výkony a selhání ostatních.

Virtuálně jsou GLORE na 11. pozici a ohrožují je Gifted.uRage, Online Vision Gaming, DripGang, S3XTASY, Infactus Gaming a do środka, kteří na finále 10. série chybět nebudou. Právě těchto šest týmů tedy bude nejzajímavější sledovat. Virtuálně 18. Team Meliora sice také žije, ale pro postup by se musel stát zázrak.

Rozuzlení několikaměsíční kvalifikace nabídne večerní stream od 18:00. Těšit se můžete na dva Miramary a tři Erangely. Napínavé boje sleduj u nás na Twitchi, nebo přímo ve Vodafone PLAYzone Areně.

Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.