Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední kvalifikační finále patřilo letos už počtvrté hvězdnému týmu SKADE

26. 10. 2022 | 15:45 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Kvalifikační cyklus je u konce, šestnáctka postupujících na Vodafone MČR PUBG bude po definitivním přepočítání bodů uzavřena. Desáté sériové finále patřilo elitním týmům, všechny oči se ale soustředily na ty, kdo hledal každý jeden kill, který mohl znamenat postup na MČR.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

První hra úterního streamu patřila týmům SKADE a Cryptova. Chicken Dinner si odnesla ostravská organizace, ale její konkurenti šli v další hře do čela, které až do konce finále nepustili. K napínavému střetu došlo také ve třetí hře, v té poslední zase SKADE bojovali se SHEESH. Jejich famózní koncovka je dovedla ke druhému místu. Není pochyb, že právě tohle trio bude v listopadu patřit mezi žhavé kandidáty na medaili.

Čtvrté místo si z finále poslední kvalifikační série odnesl tým Gifted.uRage, který z týmů s nejistotou postupu předvedl nejlepší výkon a na Vodafone MČR PUBG chybět nebude. Vysoko se umístili také hráči Online Vision Gaming a klid na duši získali také střelci z REViTAL BlackTrains. Úterních pět map naopak nevyšlo S3XTASY a DripGangu (L2P), jenž do poslední chvil nevěděli, jestli jim to na postup bude stačit.

Právě tohle duo je v konečném pořadí kvalifikační sezóny natěsno spolu s GLORE, do środka a Infactus Gaming. Jeden z této pětice ale musí z kola ven. Team Meliora se totiž o zázrak nepostaral a spolu s GrassHoppers, jakožto dvěma týmy mimo šanci na finále sezóny, se ukázal dovednostní odstup od zbytku týmů. Koho ale tedy skutečně na Vodafone MČR PUBG uvidíme, na to si počkejte do čtvrtečního článku.

Závěrečné boje o postup na vrchol sezóny jsou neúprosné. Týmy od 8. do 17. místa dělí pouze 200 MČR bodů, účast na finále Vodafone MČR PUBG má před posledním turnajem pouhá polovina účastníků. Připomínáme, že za jednu sérii je možné získat až 350, přičemž vyhoření v kvalifikační skupině může znamenat nulu. V závěrečné sérii se budou dít velké věci, celky pod těsně čarou jsou hladové. Současně si všichni musejí dát pozor i na sestavy. Scénáře se skutečnými složeními týmů vám nastíníme zase příště.

Výsledky 9. turnajové série
Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.