Přejít k hlavnímu obsahu

Leckr před MČR: Lidi nás podceňují, máme na víc. Doufám ve finále proti eSubě

1. 11. 2022 | 09:12 Counter-Strike 2 Rozhovor
První zápas proti eSubě, nelehký začátek pro Entropiq Prague. Speciální zápas to bude pro Michala „leckr“ Kadlíčka, který v úvodním utkání letošního Tipsport MČR CS:GO nastoupí proti svému bývalému mančaftu. „Snad to nebude jediný match-up proti Dominikovi na MČR,“ doufá lídr Entropiq Prague.
Entropiq Prague
Entropiq Prague
Zdroj: PLAYzone

Úvodní zápas odehrajete proti eSubě. Je to pro tebe ideální začátek, zahrát si proti Blogg1sovi a bývalému týmu?

Snad to nebude jediný match-up proti Dominikovi na MČR, doufám v to finále, které si hodně dlouho přeji!

Na MSR jste s „modrou krví“ prohráli 0:2. Sledoval jsi demo ze zápasu v rámci přípravy? Kde byl důvod prohry?

Řekl bych, že jsme nenašli tu energii do toho zápasu. Přímo před eSubou jsme odehráli docela close zápas proti Cryptově a po hodinové pauze jsme znovu šli na stage proti eSubě a začátek Vertiga nám strašně utekl. Mirage už byla lepší, ale věřím, že kdybychom to Vertigo dokázali vyhrát, tak ta Mirage bude jiná. 

„Doufám, že si na nás týmy budou více věřit, aspoň to nebude taková nuda.“ Takový byl tvůj vzkaz pro soupeře během loňské COOL ligy, máš pro eSubu nějakou podobnou zprávu?

Blogg1s mi už dával vědět, že za posledních šest map jsem vyhrál jen jednou, takže mu tu výhru nedám zadarmo. Až moc mě teď porážel, tak je čas obrátit karty.

V nejednom rozhovoru jsi v minulosti zmiňoval psychiku. Je mentální příprava před offline turnajem jako je MČR něčím odlišná od ostatních soutěží?

Záleží, v jakým postavení jdeme do MČR. Momentálně jsme braní jako huge outsideři, takže se můžeme naladit spíš na to, že nemáme co ztratit a očekávání z venku nejsou obrovský. Přitom uvnitř víme, že máme o hodně navíc, než jak nás domácí experti predikují.

Jak vlastně probíhá vaše celková příprava před MČR?

My jsme začali vlastně velkou přípravu na všechny turnaje už měsíc dozadu dvoutýdenním bootcampem, kde jsme se připravili na Sazka Eleague, MSR a poté jsme měli pár dní pauzu a následoval týdenní practice split, kde jsme pofixovali věci a něco nového přidali před MČR. 

Vaše forma před začátkem turnaje nevypadá špatně, jaké jsou ambice na MČR?

Stoprocentně se dostat ze skupin, bylo by zklamání se nedostat. A poté zkusit zabojovat o tu vstupenku do finále.

Kde vidíš klíč Entropiq Prague k vítězství? Jak můžete předčit veškerou konkurenci?

Lidi nás podceňují, ale zapomínají, jaký hráče naše sestava obsahuje. Věřím, že když přijdeme v dobré formě, tak jakýkoliv tým bude mít co dělat, aby zastavil AJTTa, Moriska a nebo i xicoze. 

Pro tebe osobně bude letošní MČR pátým v řadě. Na který ročník vzpomínáš nejraději a proč?

Stoprocentně 2018. První moje MČR, kde jsme jako plně amaterský tým postoupili do semifinále před zcela naplněný výstaviště. Slyšel jsem poprvé lidi křičet moje jméno a fandit nám. Bylo to neskutečný. Tolik lidí, kteří přišli koukat na CSko, jsem v životě neviděl. Ještě do teď mám před monitorem plakát z našeho semifinálového zápasu proti eSubě. Dodává mi to motivaci a sílu dál pokračovat

Jaké jsou plány posledních dnů před startem?

Dokončili jsme týmovou přípravu a teď následuje individuální. Focusovali jsme se hodně na týmové tréninky, ale nesmíme zapomínat se připravit i aimově/mentálně. 

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).