Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš vyhrát nabitou herní mašinu? Dnešní MČR tombola bude napěchovaná!

5. 11. 2022 | 08:30 MČR
Ani na letošním finále Tipsport MČR CS:GO vás neochudíme o každoroční tombolu. Tradiční součást každoročního programu nebude chybět ani letos, losovat se v průběhu víkendu bude třikrát, každý den jednou. Pátek, sobota i neděle ale mají unikátní hlavní ceny, které stojí za to!
Tombola na MČR 2019
Tombola na MČR 2019
Zdroj: PLAYzone

Třídenní program bude 4. – 6. listopadu znamenat tři tomboly. Těšit se přímo na hlavní stage můžete na losování několik desítek zajímavých cen našich partnerů či účastnických týmů Tipsport MČR CS:GO.

Největším lákadlem tomboly bude první cena sobotního losování, nabušená herní mašina HAL3000 MČR Finale 3 Pro 3060 v hodnotě 34 990 Kč. Nedělní hlavní cenou bude herní monitor Dell Gaming G3223Q v hodnotě 18 790 Kč a páteční jedničkou herní křeslo DEV1S Luxury Crema v hodnotě 8 990 Kč.

Věřím, že každý milovník tomboly si přijde na to své. Kompletní přehled cen naleznete na obrázcích níže.

Více informací o losování tomboly zjistíte na stánku PLAYzone Shopu, kde bude probíhat i prodej lístků. Ty můžete získat také zakoupením Premium nebo VIP balíčků, které jsou dostupné na stránkách mcr.gg.

Losování tomboly proběhne v tyto termíny:

  • Pátek – po první mapě decideru skupiny A, která začíná zhruba v 16:30
  • Sobota – po první mapě druhého semifinále, která začíná zhruba v 18:15
  • Neděle – po první mapě grandfinále, které která začíná zhruba v 17:30
Ceny v páteční tombole
Ceny v páteční tombole
Foto: PLAYzone
Ceny v sobotní tombole
Ceny v sobotní tombole
Foto: PLAYzone
Ceny v nedělní tombole
Ceny v nedělní tombole
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, MČR 2022
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.