Přejít k hlavnímu obsahu

Jak by Dr Disrespect vypadal jako hrdina z Overwatch 2? Vymýšlet to nemusíte

4. 11. 2022 | 07:00 Overwatch Zajímavost
Dr Disrespect je jednou z mnoha osobností, které nově vydané hře věnovaly spoustu pozornosti. Blizzard si toho všiml a odměnil ho po svém. Jak by asi vypadala postava založená na známém streamerovi a jeho schopnostech?
Dr Disrespect
Dr Disrespect
Zdroj: YouTube

I když první spuštění Overwatch 2 nebylo dokonalé, hra se i přesto stala velice populární. Lámala rekordy v počtu hráčů a nemálo tvůrců obsahu se titulu začalo věnovat primárně. Jedno takové jméno, které se ponořilo do Overwatch 2, je Dr Disrespect. Doc v poslední době hrál novou FPS střílečku často, přičemž získal velkou chválu od publika za své dovednosti pomocí hrdiny Sombry. Vývojáři z Blizzardu se rozhodli vzdát hold tomuto oblíbenému hráči poněkud zábavnou cestou.

Na oficiálním Twitter účtu sdílel Overwatch tým obrázek Dr Disrepecta a napsal, jak rádi slyší, že se „baví“ nad jejich výtvorem. Obrázek ale také obsahuje řadu schopností, jako by byl hrdinou ve hře samotné. 

Vývojáři uznávají jeho historii jako dvojnásobného šampiona ve hře Blockbuster a dokonce dbají na jeho ikonický vertikální skok, a proto jsou jednoznačně fanoušky streamera. Poté, co Blizzard rozeslal tweet, se hráči rychle vyjádřili a navrhli, aby zašli o něco dál a zahrnuli do hry skin Dr Disrepecta. I když Blizzard tuto myšlenku ještě nezavrhnul, není důvod, proč by se nemohla někdy v budoucnu proměnit ve skutečnost.

Zdroj: Twitter
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.