Přejít k hlavnímu obsahu

Luxusní šperky a svět esportu? Swarovski vytvořil trofej pro slavnou soutěž

9. 11. 2022 | 09:00 Fortnite Turnaj
FNCS Invitational 2022 se odehraje již o tomto víkendu a příznivci kompetitivního Fortnitu se dočkají bojů nejlepších hráčů z celého světa hrát o krásný prize pool 1 000 000 dolarů! Nebude ale hrát jen o čest a finanční odměny, ale také o vskutku exkluzivní trofej.
FNCS Trophy
FNCS Trophy
Zdroj: Epic Games

Epic Games pro jedinečnou událost oznámili spolupráci s luxusní značkou Swarovski a společně pohár, které vítězné duo zvedne nad hlavu. Prémiový brand není prvním takovým přírůstkem do světa esportu, Riot Games pro League of Legends už v minulosti spolupracoval na pohárech s Louis Vuitton a Tiffany & Co.

Swarovski odhalila také proces vytváření FNCS Invitational Trophy. Hlavní inspirací je chromové logo turnaje, které doplňují krystaly Swarovski s duhovým efektem měnícím se z fialové na modrou. Půlmetrový pohár přitom váží necelých 7 kilogramů a po vyhlášení vítězů na něj budou vyryta, obě jména šampionů.

Zatímco všichni čekáme na víkend, abychom viděli na pódiu ve městě Raleigh v Severní Karolíně ten nejlepší Fortnite světa, vy můžete vyrazit do creativu na Legends Landing 3303-7480-5925 právě teď.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.