Přejít k hlavnímu obsahu

Návrat krále. Rekkles má v příštím roce znovu reprezentovat Fnatic

8. 11. 2022 | 15:50 League of Legends Spekulace
Do třetice všeho dobrého. Martin „Rekkles“ Larsson se podle informací známého novináře LEC Wooloo znovu vrací do dresu evropské organizace Fnatic. Švédské ADC naposledy reprezentovalo tým v roce 2020, následně přestoupilo do G2 Esports. Rekklesovi se ale v nejúspěšnějším celku LEC nedařilo a po ročním angažmá v Karmine Crop by měl znovu reprezentovat černou a oranžovou.
Martin "Rekkles" Larsson
Martin "Rekkles" Larsson
Zdroj: Riot Games

Rok 2022 nebyl pro Fnatic jednoduchý. Na jaře ztroskotal slibný split těsně před finišem, v létě se FNC jen těžko kvalifikovali do play-off. Tradiční organizace se sice nakonec ukázala mezi šestnáctkou nejlepších na Worlds, znovu však propadla po dobrém úvodu.

Bylo jasné, že přijdou změny. Tou první byl podle očekávání odchod Zdravetse „Hylissang“ Galabova, jenž ustoupil z dob největší slávy a jen marně konkuroval ostatním supportům na mistrovství světa. Řešit se začala i situace na pozici ADC, kterou měl údajně opustit Elias „Upset“ Lipp.

Do týmu Fnatic bylo postupně různými zdroji favorizováno hned několik hráčů. Mezi hlavními konkurenty se objevil Matyáš „Carzzy“ Orság, který si údajně vybral návrat do MAD Lions. Podle posledních zpráv je ale na spadnutí švédský comeback.

Martin „Rekkles“ Larsson, legenda Fnatic, se má znovu vrátit do mančaftu, se kterým čtyřikrát ovládl LEC a dostal se do finále Worlds.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).